Eve Online > NoobGarten

Pomoc przy tworzeniu postaci - Achura

<< < (3/6) > >>

WolfSimon:
I tu si? pozwol? sobie nie zgodzi?.
Jeste? w stanie zrobi? dok?adnie to somo co wyspecjalizowani gracze, cho? doj?cie do takiego samego poziomu skilli zajmie wi?cej czasu. I to jedyna ró?nica.
Czasami ludziom w trakcie gry nagle si? odmienia i chc? robi? zupe?nie co? innego i wtedy posta? uniwersalana jest jak znalaz?...

pticu:
OCZYWISCIE CHODZILO MI O CZAS SKILOWANIA!

Goomich:

--- Cytat: "Dejagor" ---
--- Cytat: "Goomich" ---
Wystarczy, ?e indykiem podlecisz.
--- Koniec cytatu ---

"indykiem" ?
--- Koniec cytatu ---

Industrial ship. Nie da si? ich skillowa? na kontach trialowych.

partridge:
Ja tam uwazam ze najlepiej miec w miare wysoki Perception i Willpower a Potem Inteligence i Memory Charisma... na poziomie 3 wystarczy... Skillami mozna ja podniesc do 12 +implant +3 (jeden z najtanszych) i masz 15 charisma... i jest OK ... a Percepcja i Willpower masz w najwazniejszych dziedzinach... takich jak Spaceship Command, Gunnery i Missile Launcher Operation... w Ciagu poltorej roku mozesz wykrecic na implantach okolo 24 mil SP... przynajmniej tak mial Ace przy Calradi a teraz przy Achura z Percepcja 3 i wyzszymi innymi skillami mozna pewnie zrobic wiecej...

Ellaine:
tyle o postaci bojowej.
Warto przy okazji zaznaczyc, ze im wyzej mem i int (blizej zrownania z percem i wilp), tym latwiej nam wyszkolic raczej defensywne mechanic i engineering, tudziez drony - czyli ogolno utylitarne skille do walki, glownie do tankowania.
Perc i wil to natomiast czysta agresja - lepsze statki z lepszym bonusem, gunnery i rakiety.
Dla postaci przemyslowej najwazniejszy bedzie mem i int.

Nie zgodze sie natomiast z twierdzeniem, ze postac zrownowazona jest do bani. Wszystko zalezy czego oczekujemy od gry. Grajac postacia zrwnowazona jako pierwsza, latwo mozemy sprobowac wszystkiego, co ma duza wartosc rozrywkowa i poznawcza. Np ja specjalizujac sie w handlu, latam raz po raz powalczyc mimo posiadania dosc zalosnych skilli w tym kierunku. Ale bawie sie dobrze, nawet misje w malych dawkach sa zabawne. Nie rozumiem za to zupelnie ludzi ktorzy narzekaja, ze zajmuja sie calymi dniami tylko rattingiem i jest to taaakie nudne. Jak cos mi sie nudzi, zajmuje sie jakims czas czyms innym.
Niemniej nowa postac zrobie seobie juz napewno specjalizowana bojowo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej