Eve Online > NoobGarten
z BC na BS
WolfSimon:
I ja odnios?em wra?enie ?e koledze chodzi o ró?nice obra?e? HM wystrzeliwywanych z obu statków.
Ró?nica pr?dko?ci obu statków raczej nie powinna mie? a? takiego kolosalnego znaczenia bo to raptem 35 m/s w maksymalnych pr?dko?ciach podstawowych.
Ewidentna machlojka CCP by utrudni? ?ycie pancerniakom :)
Remx:
no tak ja wiem o tym radius juz od dawna dla tego sie zawiodlem na torpedach bo myslalem ze to nie bedzie az tak drastyczne ...
a co do tego o co mi chodzilo to walsnie te same laucherki te same heavy rakiety tylko inne dmg :)
moze tak byc ze niechcacy to byly inne shipy znaczy sie mnialy rezisty wysokie kazdy typ bo ja zawsze woze ze soba 4 rodzaje rakiet na kazdego cos dobrego :) a tu z kazdej takie same dmage :(
Pozdrawiam
Ichneumon:
nie wiem po co ci 4 typy rakiet w ladowni , wozisz 1 na kazda rase : statki sansha i amarrskie - em ; caldari itp kinetic ; gallente thermal ; minmatar i angele explosive.
a co do scorpiona to sprzedaj t? kupe zlomu i kup ravena jak chcesz bsem caldari latac , scorpion sie nie nadaje do niczego oprocz zagluszania.
Kamoris:
EE scorpionem fajnie sie tez fajnie tankuje na shielda jesli tzreba, w koncu 8 medow robi swoje.
Ichneumon:
no fajnie sie tankuje ale czym zabijesz ?? nawrzucasz npcowi i sobie pojdzie czy co ?? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej