Eve Online > NoobGarten
Worlds Collide - Guristas Pirates & Serpentis and Megas
Ellaine:
po 900k lp dostaniesz nierosliny (implanty) +5 :)
Sir Falo:
Hehe, no fajnie by bylo miec takie impy, nie powiem :) tylko potem wle? z tym do 0,0 - z tak nafaszerowanym ?bem cybernetycznymi gadzetami nawet przez okno strach w stacji popatrze?. ;)
Ellaine:
Od tego sa jump clony :)
Mam zestaw +3/+4 a po 0.0 latam jak pszczolka, umierajac co i raz (ucze sie) ;)
A zreszta kto montuje sobie zdobyte wlasnorecznie implanty? No ktos pewnie tak, ale ogolnie, ci co je zdobywaja - sprzedaja, ci co ich uzywaja kupuja :)
Locutus:
Od tego s? JC zeby nie latac za bardzo napakowanym po low sec ;) a jak sie juz lata trzeba sie liczyc ze strata implantów ;)
To jest chyba wlasnie jedna z tych misji ktora dosc ciezko jest zrobic samemu chociaz ktos pisal jak ja robil chyba nawet megasem ale chyba nie na close fitnientym tylko sniperka , robilem ja 2 razy w gangu raz BC raz Megasem i bylo fajnie. Bardzo przydaly sie wyskilowane bie-dronki
Sir Falo:
No, to misje uda?o mi sie sko?czy?, w?a?nie dzi?ki biedronkom. Jedyna róznica to taka, ?e misja zako?czy?a si? w jaju i utrat? standinga. Max uber tank (86% resista na kin i ther). Level drugi, guritasy. Po wypuszczeniu small dronek do ?ci?gni?cia 4 frejek (web/scrambl), min??a chwila po czym jedna z nich pad?a i ca?y poziom si? mn? zainteresowa?. Zanim zd??y?em zabi? jedn? freje (w sumie 6 nowych przylecia?o Veteranów) small dronkami (czyli zero problemu trafienia maj?), uda?o mi si? tylko uruchomi? system automatyczneg katapultowania z wybuchaj?cego statku, którego warp drive zosta? kompletnie zablokowany.
No, tak?e pogratulujmy CCP za kolejnego buga z dronami (poza tym, ?e sie ci?gle blokuj?), których u?ywa? nie mo?na, bo ?ciaga si? na siebie wszystko. Co ciekawe, w plexie wygl?da to ciekawiej i ?atwiej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej