Eve Online > NoobGarten

Rozdzielczosc?

<< < (2/7) > >>

Ichneumon:
800x600 jest tylko trzeba wiedziec jak to wlaczyc ale odradzam ta rozdzielczosc , okna w eve beda tak wielkie ze nic oprocznich na ekranie nie bedzie widoczne.

Xarthias:
Grzebi?c w prefs.ini mo?na ustawi? dowoln? w?a?ciwie rozdzielczo??... ale trzeba by? przygotowanym (przy co dzikszych ustawieniach) na krzaczory i padanie gry...
Uda?o mi si? uruchomi? w okienku 640x480... ale doszed?em tylko do ekranu wyboru postaci, po czym gra si? wysypa?a...

Remx:
yhm
zdaje sie ze poprobuje z 800x600 mam rozdzialke 1024x768 pulpitu ichcialem aby eve zajmowalo tylko czesc okna by mozna cos jeszcze widziec co na ekranie sie dzieje i w razie czego kliknac nadokument :) :P (szef) hehe

Dzieki i pozdrawiam

Ichneumon:
a co za problem zminimalizowac eve ??
na 800x600 bedziesz mial okna w eve tak duze ze beda caly ekran zajmowac a i tak nie beda sie miescic , wiem bo kiedys usilowalem na 800x600 grac ...

Tigivo Eckhart:
JA odradzam 1024x768 na tym sie nie da grac imho... bo jak mam po rozwinieciu overwiev tak by sie miescilo wiecej rzeczy zwiekszeniu okna chata wyciagnieciu local zeby clay czas widziec kto sie pojawia/znika to i tak zamalo miejsca zostaje. ja gram przy 1200x1024 a i tak to troche za malo jest imho :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej