Eve Online > NoobGarten
Aktywacja triala w playu
Xarthias:
--- Cytat: "korpusz" ---z tego co czytalem to mailem przychodza.
EDIT
eKARTA mBanku dziala :D wpisalem dane znajdujace sie na tej kartce z kodem CVV2 wszystko duzymi literami, numer karty jednym ciagiem :D
--- Koniec cytatu ---
TC z playa przychodz? mailem.
A eKarta dlaczego mia?aby nie dzia?a?? W ko?cu jest przeznaczona do tego typu transakcji... Od dwóch lat jej u?ywam i jeszcze nigdzie mi jej nie odrzuci?o... Za Evk? te? p?aci?em co zreszt? napisa?em dawno temu w conajmniej dwóch w?tkach :roll:
Borewicz:
Prosz? pa?stwa, olejcie Allegro. Moja odpowiedz - eBay. Przecie? tam mo?na kupi? klucz do tworzenia konta za 6 dolców. A kolesie z CCP przenios? postacie z triala na pe?ne z poca?owaniem r?ki (jak zajmie im to za du?o czasu to dodadz? dni - mój kupel czeka? 3 dni na przeniesienie i dodali mu tydzie?, tak ?e po przeniesieniu mia? 33 dni gry). Na eBay'u s? te? 90 dniowe zdrapki prosto z Australii za równowarto?? 120 z?otych.
korpusz:
Mi z poczatku eKarta nie dzialala, dlatego napisalem, ze jednak dziala :D
Ichneumon:
no dobra ale po chuj kupowac na ebayu jesli oczywiscie masz paypal'a ;] a polski w ich spisie nie ma wiec trzeba miec znajomosci skoro na allegro mozna kupic za mniej (jesli oczywiscie akurat s? do sprzedania)
Sir Falo:
Heh - naprawd?, czy warto si? szapra? i kombinowa? by miesi?cznie zaoszcz?dzi? 5-10 z?? Mi by sie nie chcia?o :) Szkoda, ?e p?ace w €, no ale co poradzi?... No chyba, ?e za ISK kupujemy TC :>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej