Eve Online > NoobGarten
Aktywacja triala w playu
Remx:
Wiec tak moze nie do konca info w temacie ale dotyczace PLAYa
Mowice ze niby w Playu drosze sa te TC niz Visa moim zdaniem ostro sie mylicie
w palyu placimy 55zl a visa 14.95 EURO !!! jak sie jest poza europa to dopiero placimy dolarami !!!
wiec jak teraz mamy euro po 4zl to platnosc VISA wynosi prawie 60zl wiec w Playu lepiej sie oplaca ...
Pozdrawiam
pticu:
nie zawsze jest po 4 zlote :) anywaj, po kilku miesiacach mozesz juz kupowac TC za iski :P
korpusz:
--- Cytat: "xarthias" ---
Zap?aci. Karta Visa Electron z Intelligo, eKarta z mBanku, dowolna karta kredytowa Visa/MasterCard...
Use the Search Luke, jak mawia? jeden taki zielony karakan :P :P :P
--- Koniec cytatu ---
eKarta z mBanku probowalem i niedziala :( jestem tylko ciekaw czy nie jest to spowodowane moim "?" w nazwisku bo eve prosi aby nie uzywac znakow specyficznych dla danego jezyka (ale bzdura). Jeszcze po kombinuje z adresem itp moze zle cos wpisalem hmm...
na kod z playa juz czekam, ale zastanawiam sie nad zaplaceniem za gre za pomoca inteligo moze bede mogl szybciej grac :) tylko znajac moje szczescie jak zaplace karta ta pewnie tego samego dnia przyjdzie TC z playa ;)
Blaster:
--- Cytat: "korpusz" --- tylko znajac moje szczescie jak zaplace karta ta pewnie tego samego dnia przyjdzie TC z playa ;)
--- Koniec cytatu ---
To bedziesz mial na przyszly miesiac :) a mysle ze na pewno sie wciagniesz 8)
A tak btw to w jakiej formie przychodza te TC z Playa jako karty zdrapki czy mailem? :roll:
korpusz:
z tego co czytalem to mailem przychodza.
EDIT
eKARTA mBanku dziala :D wpisalem dane znajdujace sie na tej kartce z kodem CVV2 wszystko duzymi literami, numer karty jednym ciagiem :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej