Eve Online > NoobGarten

Aktywacja triala w playu

<< < (4/12) > >>

filzip:
Influencer, troche mie zaskoczyles, nie wiedzialem ze time code blokuje dalej skille, dobrze widziec ze chociaz raz trzeba aktywowac "normalnie". A i dzieki wszyskim za info, bardzo sie przydalo. Troche zejde z tematu: gierka jest zajewyr?bigenialna (pamieta ktos Privateer ;) kiedys w to gralem, co prawda nie po sieci i takiej grafiki nie bylo ale producenci EVE chyba zaczerpneli troche z tej gierki.

Pozdrawiam

Raan Kern:
S? te? time cody, które aktywuj? konto.
Np te za??czone w pude?ku z gr?.

Megamas:
Nie trzeba miec karty kredytowej zeby zaplacic za EVE poprzez oficjalna strone. Wystarczy pojsc do banku i kupic sobie karte pre-paid (po polsku to ja nazywaja e-karta lub karta przedplacona), nie trzeba do tego miec zadnych zarobkow czy pokazywac jakis dokumentow o dochodach czy pozycji majatkowej, wplaca sie na taka karte normalnie pieniazki ktore przynosimy do okienka kasowego w banku. Koszt takiej karty to okolo 30zl
Przykladowy link do takiej karty:
http://www3.ingbank.pl/u235/navi/34520

Ichneumon:
co ty pierdolisz ja aktywowalem triala zwyklym TC 30 dniowym i nie ma poblokowanych skilli

Raan Kern:

--- Cytat: "Ichneumon" ---co ty #&!%*$ ja aktywowalem triala zwyklym TC 30 dniowym i nie ma poblokowanych skilli
--- Koniec cytatu ---

Albo Twój TC by? niezwyk?y albo mój kupel ma niezwyk?e konto.

Od strony ccp to wygl?da tak, ?e jak p?acisz za konto to pierwsza, aktywuj?ca op?ata wynosi $20, a nast?pne po $15
Jakby si? da?o zwyk?ym przed?u?aj?cym TC za $15 aktywowa? to s? stratni $5 :P Niby joke, ale mo?e co? w tym jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej