Eve Online > NoobGarten
Aktywacja triala w playu
PoCO:
--- Cytat: "filzip" ---Witam
Temat walkowany milion razy i pewno juz zygac sie co poniektorym chce ale:
Wszystko mi sie juz pomieszalo, aktywacja triala, z triala, 30 dni po traialu, 30 bez triala, nie traiala.... ;-)
Czy Kodem z Playa aktywuje triala?
strona z kodami:
http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=19698
Ew. czy gdzies taniej da sie kupic te ktore aktywuja z triala, moze jakies dluzsze niz 30 dni, a mam vise electron wiec odpada na stronie eve-online.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
To moze ja jako znawca sie wypowiem. Tak, da sie aktywowac triala przy pomocy ETC Play'a i na dodatek dostajesz wtedy pe?ne 30 dni!! :shock: :shock: :shock: Do tej pory nie odkrylem dlaczego... :?
Blaster:
--- Cytat: "PoCO" ---
To moze ja jako znawca sie wypowiem. Tak, da sie aktywowac triala przy pomocy ETC Play'a i na dodatek dostajesz wtedy pe?ne 30 dni!! :shock: :shock: :shock: Do tej pory nie odkrylem dlaczego... :?
--- Koniec cytatu ---
Ale czy jest to aktywacja nowego konta czy mozna tez przedluzac tym kodem konto trialowe? :arrow: bo yo jest znaczaca róznica 8)
Jezeli jest to aktywacja nowego konta (nie trialowego) to nie widze nic dzwinego ze dostaje sie 30 dni. 8)
Xarthias:
To jest kurde normalny time code który przed?u?a aktywno?? konta (dowolnego, tak?e trial) o 30 dni... W mordeczke, co w tym jest niezrozumia?ego? ;)
Ellaine:
Mylace jest to, ze jesli plaimy karta, aktywacja konta trial i przedluzenie go o miesiac kosztuje 20$ a przedluzenie o miesiac konta juz dzialajacego, 15$.
Intuicja podpowiada wiec przeniesienie tych zalenosci w jakis sposob na TC.
Skoro TC przedluza tak czy siak, tym lepiej :)
Raan Kern:
--- Cytat: "Ellaine" ---Mylace jest to, ze jesli plaimy karta, aktywacja konta trial i przedluzenie go o miesiac kosztuje 20$ a przedluzenie o miesiac konta juz dzialajacego, 15$.
Intuicja podpowiada wiec przeniesienie tych zalenosci w jakis sposob na TC.
Skoro TC przedluza tak czy siak, tym lepiej :)
--- Koniec cytatu ---
Z tego co si? orientuj? to TC przed?u?a faktycznie triala... ale
Przed?u?a TRIALA a nie aktywuje pe?nego konta, wi?c mo?na i trzy miechy gra? na TC i mie? nadal poblokowane niektóre skile.
Jeden z naszych kolegów w shck tak w?a?nie ma.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej