latanie cruiserem robi?c misje lvl2 za 20-200k ISK i 20-200LP jest ?rednio zabawne. Zreszt? zrobi?em ich chyba ponad setk? i strasznie mnie to znudzi?o.
Wole si? troch? pom?czy? i zrobi? jedn? misj? za 1.5mln ISK i 1500LP - raz, ?e jest to jakie? wyzwanie dla niedoskillowanego BC (szczególnie Massive attack czy Extravaganza), a dwa, ?e takie wyzwania nie pozwalaj? na nud?.
I chyba przy okazji mo?na nauczy? si? troch? mechaniki gry. Po stracie 2x BC na pierwszej misji lvl3, zrobi?em ich ju? 16 (wczoraj mia?em important store) i nie by?o wi?kszych problemów. Gdybym robi? te same misje BS-em, który ma 2x wi?cej wszystkiego, pewnie po?owy tych rzeczy bym si? nie nauczy?...
Fakt faktem fit jest ch..., mam ma?o shieldów, ma?o armoru, beznadziejne naprawiaczki, s?abe resisty, wi?kszo?ci fajnych rzeczy nie mog? zamontowa?, albo mnie na nie nie sta?, ale wszystko przyjdzie z czasem.
Zrobienie lvl4 w wi?kszo?ci wypadków to raptem 2-3 dni (licz?c od 0)...
a zrobienie lvl3 to raptem 1 dzie?, lvl4 minus lvl3 to najcz??ciej 5% ró?nicy. Matematycznie rzecz bior?c nie op?aca mi si? po?wi?ca? kolejnych ~2dni by mie? 5% powera wi?cej. W przysz?o?ci owszem nie omieszkam si? za to wzi??.
Zreszt? ka?dy ma swój sposób na dobr? zabaw?