Eve Online > NoobGarten
misje lvlIII - wybór shipa
Ichneumon:
ferox uber alles ;]
aceed-:
A ja ostatnio probowalem misje lv3 w absolution robic :) Misje robi sie z takim lajtem, ze z czasem to az sie robilo nudne ;)
Albion:
Ja na misje lvl III luzem latam sobie apocem praktycznie bez skilli (no chyba ze liczyc learningi + skile pod ceptorka). Idzie lakko latwo i przyjemnie ;p - tylko czasem trzeba rozruszac te 2 lar'y.
Ale wlasciwie zadam wam pytanie z innej beczki, czy nie zwuazyliscie ze wraz z ostatnim patchem zaszla odrobine niepokojaca zmiana wlasnie w misjach lvl III (ja akurat robie angel extravaganze i nie ma co porownywac trudnosci - jest odrobinke trudniej) wole nie myslec co moglo sie pozmieniac w IV czy tez bardziej wymagajacych III .
WolfSimon:
Zauwa?y?em, ?e za niektóre misje obnizono znacznie nagrody LP. Na przyk?ad za angel suprise l4 mia?em wcze?niej oko?o 1500, teraz 700 LP.
Dosta?em te? misj? Stop the smuggler z angelami, gdzie na 2 levelach t?uk?em po 5 BSów po 500k za sztuk? plus mas? ?miecia i za ni? dali raptem 585 LP... Gania?em si? z nimi prawie 2 godziny.
Nerf misjonarzy :)
Cho? za Worlds Collide nadal daj? tyle co wcze?niej. Zobaczymy jak reszta...
Odno?nie statku, to pakowa? ty?ek w HACa i do boju. Idzie sprawnie i szybko :)
Ellaine:
--- Cytat: "aceed-" ---A ja ostatnio probowalem misje lv3 w absolution robic :) Misje robi sie z takim lajtem, ze z czasem to az sie robilo nudne ;)
--- Koniec cytatu ---
Bo przeca jest to statek ktory spokojnie powinien kosic lvl 4.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej