Eve Online > NoobGarten
misje lvlIII - wybór shipa
klosiuu:
z tego co wiem to minmatarzy na tych swoich latajacysz szrotach to chyba struktura tankuja :twisted: :twisted:
Xarthias:
--- Cytat: "klosiuu" ---z tego co wiem to minmatarzy na tych swoich latajacysz szrotach to chyba struktura tankuja :twisted: :twisted:
--- Koniec cytatu ---
Oni tam mo?e i tankuj?... ale najwy?ej bimber w?asnej roboty :)
Wogóle niektóre te ich statki to wygl?daj? jak lataj?ce p?dzarnie :)
Raan Kern:
--- Cytat: "xarthias" ---
--- Cytat: "klosiuu" ---z tego co wiem to minmatarzy na tych swoich latajacysz szrotach to chyba struktura tankuja :twisted: :twisted:
--- Koniec cytatu ---
Oni tam mo?e i tankuj?... ale najwy?ej bimber w?asnej roboty :)
Wogóle niektóre te ich statki to wygl?daj? jak lataj?ce p?dzarnie :)
--- Koniec cytatu ---
AAAARRRRRGHHHH!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
btw
Jaki? czas temu pisa?em rpga z tankowania struktur? (autentyk) hrhrhr ale mi si? gdzie? zapodzia? :)
WolfSimon:
Niezaprzeczaln? zalet? tankowania na co? innego ni? przeznaczony jest dany statek jest zaskoczenie przeciwnika. Wyobra?cie sobie min? kolesia na laserkach, który chce wam rozwali? stankowanego na armour ravenka... Troch? mu zejdzie, a do tej pory b?dzie chmurk? szcz?tków... :D
roofi:
--- Koniec cytatu ---
struktuure-musze sprawdzi? z tego co mi wiadomo to 50/5- shield/armor (mo?e ze wskazaniem na armor)
zreszt? my nie jeste?my do tankowanie-jako mi?so armatnie ?wietnie nadaj? sie amarrzy, my od strzelania :twisted:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej