Eve Online > NoobGarten
misje lvlIII - wybór shipa
Locutus:
Misje lev 3 przynajmniej wiekszo?? da si? zrobi? w BC , ja latam Brutixem i tylko portal of war 2/5 nie zdazylem zrobic na czas, poza tym w wypadku brutixa trzeba miec wysokie odporcnosci , passive - active , s? misje w których musze si? wycofa? i wróci? ale od czego s? koledzy ?eby czasem pomóc , chociaz misja gdzie po warpout trzeba sie 100km brutixem do gate pchac to zalamka ;) na szczescie tam wyskakuje tylko raz przewaznie ( spy stash ) chyba, massive attack lev 3 to by? problem jak bez hardenerów lecia?em na go?ego tanka. A tak jak najbardzie polecam BC na misje lev 3 , czekanie z lev3 az bedziesz mial BS jest bez sensu bo bedziesz lata? lev 2 za gówniane LP i kase cruzem , lub nudzil sie w nich latajac BC a? b?dzie cie sta? ( kasa + skile do jakotakiego latania BS).
Takie moje 3 grosze
Ichneumon:
wyjebalem 2x Power Diagnostic System I
w zamian dalem 1x Ballistic Controll System II
i 1x Local Power Plant Manager: Reaction Shield Power Relay I
mam teraz o 700 shielda mniej ale w zamian recharge 337 sek
hallor:
Ichne i 10% rof'a i dmg od rakiety :)
Przyznaj ie ile dales na ballistyka? 10m? mniej?
H.
Ichneumon:
7.250m
[edit]
a tak przy okazji , mozna lvl4 zrobic w 3 feroxach ? czy nie ma co sie pokazywac nawet
klosiuu:
wiekszo?? misji lvl3 robie w gila/caracal ale najfajniej mi sie gila robi a te w ktorych zabardzo dostaje na start po tylku ravenem
BTW czesc misji spokojnie da sie zrobic crow'em tylko niszczenie wiekszyc NPC/budynkow to mordega
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej