Eve Online > NoobGarten
misje lvlIII - wybór shipa
hallor:
Zapomniales jeszcze chyba dodac misje gdzie wypadasz na arene z 4 wiezyczkami, W kazdym badz razie to jest chyba jedyna misja gdzie musze uwazac ravenem (uwazac znaczy wlaczac shield boostera na dluzje niz chwile ;) )
A ogolnie : tak mozna zrobic misje l3 w bc, tak wiekszosc mozna zrobic nawet assaultem ALE pytanie czy jest sens sie meczyc? 3 razy wyskakiwac, potem przelatywac spowrotem te 100km do gejta (vide spy stash), albo przez 5 proc (vide extravaganze)?
Ale kto co lubi (lub na kogo cos stac [lub ma czas])
H.
roofi:
--- Cytat: "hallor" ---Zapomniales jeszcze chyba dodac misje gdzie wypadasz na arene z 4 wiezyczkami, W kazdym badz razie to jest chyba jedyna misja gdzie musze uwazac ravenem (uwazac znaczy wlaczac shield boostera na dluzje niz chwile ;) )
A ogolnie : tak mozna zrobic misje l3 w bc, tak wiekszosc mozna zrobic nawet assaultem ALE pytanie czy jest sens sie meczyc? 3 razy wyskakiwac, potem przelatywac spowrotem te 100km do gejta (vide spy stash), albo przez 5 proc (vide extravaganze)?
Ale kto co lubi (lub na kogo cos stac [lub ma czas])
H.
--- Koniec cytatu ---
angel extravaganza lvl 3 to noobmisja i nie ma mozliwosci ?eby bc musia? si? z niej ewakuowa?-no chyba ?e zbraknie amunicji (lvl 4 te? da si? zrobi? solo-przynajmniej wczoraj nie mialem wi?kszych problemów typhoonem)
co do spystasha to w odmianie angel jestem na 100% pewien ?e nie ma na 2 poziomi sentr TII -dane z wczoraj
pozdrawiam
Xarthias:
E, jak kto? jest cie? to i bsa potrafi wtopi? na misji lvl 2 (!)... Znam takiego ?osia... Na szcz??cie ju? nie gra
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
roofi:
--- Cytat: "xarthias" ---E, jak kto? jest cie? to i bsa potrafi wtopi? na misji lvl 2 (!)... Znam takiego ?osia... Na szcz??cie ju? nie gra
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
--- Koniec cytatu ---
to ju? trzeba umie? :lol: :lol: :lol:
Ichneumon:
na extravaganzach naogol sa sentrale , ale mowicie ze musieliscie uciekac albo cos , a ja feroxem lece tylko w 1 strone ;] , jednoczesnie robie misje i np jem czyu ogladam film czy jeszcze cos innego bo nie musze sie przejmowac nie sa w stanie mnie rozwalic ;]
[edit]
http://84.40.150.11/ferox_fit.jpg
mój aktualny fit
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej