Eve Online > NoobGarten
misje lvlIII - wybór shipa
Ellaine:
Final blow?
U nas loot dzielony jest socjalistycznie, a slabszy wedlug tego kto akurat zebral :)
Kto ma cierpliwosc dzibac w logach kto kogo ustrzelil?
Dormio:
Nie musisz dzioba?... od ostatniego patcha jest to rozró?niane po stronie serwera - wystarczy da? show info na kontenerze i pokazuje si? kto jest w?a?cicielem.
Nie jestem pewny czy to tak samo dzia?a przy pvp - nie sprawdza?em.
U nas zwyczajowo loot nale?y do "w?a?ciciela" misji, je?eli jednak kto? ma na co? ochot? to je?li "w?a?cicielowi" nie jest potrzebne to przewa?nie si? oddaje.
Shkeec Umbra:
Z tego co zauwa?y?em (nie wiem mo?e to ?le interpretuje) zestrzelony przec Ciebie kontener widzisz normalnie na bia?o , zestrzelony przez kumpla z gangu ma ma?y krzy?yk na niebiskim tle ...
Dormio:
--- Cytat: "Shkeec Umbra" ---Z tego co zauwa?y?em (nie wiem mo?e to ?le interpretuje) zestrzelony przec Ciebie kontener widzisz normalnie na bia?o , zestrzelony przez kumpla z gangu ma ma?y krzy?yk na niebiskim tle ...
--- Koniec cytatu ---
Zgadza si?, a ponadto zestrzelony przez obc? osob? ?wieci na ?ó?to.
PS
Nie jestem pewien czy krzy?yk czasem si? pokazuje dopiero jak si? ma dodatni standing u siebie wobec tej osoby do której nale?y kontener...
Ichneumon:
robienie misji lvl3 feroxem jest nudne , bierzesz misje , lecisz , zabijasz i wracasz , zadnego zagrozenia czy cegos takiego no poprostu nudne :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej