Eve Online > NoobGarten

Witam i o drog? pytam...

<< < (2/4) > >>

Goomich:

--- Cytat: "mark24" ---tak z punktu widzenia 1-miesi?cznego gracza:
1.
a) zaczynasz na terenach pod nadzorem policyjnym, do tego nadzorem spawnuj?cym si? w razie jakiegolwiek ataku wi?c na terenach w 100% bezpiecznych - o gankowaniu, czy w ogóle prób? ataku nie ma si? co martwi?.

--- Koniec cytatu ---

Concord nie reaguje natychmiast, wi?c jakies 90%

--- Cytat: "mark24" ---
e) PvP jest totalnie nieskillowe - walczy twój statek i wyposa?enie vs inny statek i wyposa?enie

--- Koniec cytatu ---

Te statki i wyposa?enia walcz? lepiej jak si? ma lepsze skille.

5.
wi?kszo?? graczy lata fregatami, destroyerami, cruiserami ewentualnie Battleshipami, reszty nie widzia?em, lepszych graczy sta? na II typ tych statków. Doj?cie do cruisera to miesi?c czasu maksymalnie.
--- Koniec cytatu ---

Mo?na miec w par? dni, jak si? odpowiednio zrobi posta?.

pc5:

--- Cytat: "Goomich" ---
--- Cytat: "mark24" ---tak z punktu widzenia 1-miesi?cznego gracza:
1.
a) zaczynasz na terenach pod nadzorem policyjnym, do tego nadzorem spawnuj?cym si? w razie jakiegolwiek ataku wi?c na terenach w 100% bezpiecznych - o gankowaniu, czy w ogóle prób? ataku nie ma si? co martwi?.

--- Koniec cytatu ---

Concord nie reaguje natychmiast, wi?c jakies 90%

--- Koniec cytatu ---

Zapami?taj sobie jedno - NIE MA miejsc bezpiecznych w EVE poza stacj? :P Wpakuj towar o warto?ci ponad 200m w industriala, przele? si? do Jita to zobaczysz kinder niespodziank?.

Leviathan:
Dzi?kuj? za wyczerpuj?ce odpowiedzi

c) z racji tego, ?e akcja gry dzieje sie w kosmosie, mamy kosmiczne odleg?o?ci i kosmicznie wielkie pola gry, wi?c z innymi graczami ??czy nas najcz??ciej tylko wspólny czat, czasami mignie jaki? kwadracik w oddali, lub zderzymy sie z kim? w czasie dokowania do stacji

--- Koniec cytatu ---

?wi?ta prawda... no i jak dla mnie jest to na razie chyba najwi?kszy minus gry ( niby to 2 dni dopiero ale... )... na dobr? spraw? po wy??czeniu czata wcale nie czu?, ?e to mmorpg, by? mo?e sytuacja zmienia si? w jakim? bardziej zaawansowanym stadium gry... kurcze troch? mi brakuje tego ca?ego t?tni?cego ?yciem "ba?aganu" ( inne mmorpg - fantasy ) tu? obok mnie :) Mo?e to kwestia przyzwyczajenia... bo stopie? z?o?ono?ci gry bardzo mi odpowiada, oczywi?cie dopiero od momentu uko?czenia tutoriala... wczesniej nie mia?em kompletnie poj?cia co do czego :)

Pozdrawiam

Goomich:

--- Cytat: "Leviathan" ---?wi?ta prawda... no i jak dla mnie jest to na razie chyba najwi?kszy minus gry ( niby to 2 dni dopiero ale... )... na dobr? spraw? po wy??czeniu czata wcale nie czu?, ?e to mmorpg, by? mo?e sytuacja zmienia si? w jakim? bardziej zaawansowanym stadium gry... kurcze troch? mi brakuje tego ca?ego t?tni?cego ?yciem "ba?aganu" ( inne mmorpg - fantasy ) tu? obok mnie :)

--- Koniec cytatu ---

Przele? si? do Jita.

Rhovana:
Ja polecam Rens :)  :) ostatnio jak chcia?em zadokowa? to sie zatrzyma?em trzy razy po drodze na trzech (ró?nych!!!) obeliskach i podbija?em od jeszcze 10 innych shipów. :)  :)

a tak btw. EVE jest najbardziej MMO ze wszystich MMO jakie widzia?em w??cznie z WoWem, Lineage i Mu. Pograj troche znajdz corpa (szukaj pod profil swojej postaci, przynajmniej tak wydaje mi sie najlepiej), a zobaczysz jak sie zmieni wszystko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej