Eve Online > NoobGarten
Co za %#@^&#&$
marcoos:
--- Cytat: "Lazar Privateer" ---Druga sprawa jak mam na typa KR to moge go trzepac i w 1.0 przy wsparciu concorda jak zamiast uciekac odpowie ogniem?
--- Koniec cytatu ---
Mo?esz wsz?dzie - a ofiara na któr? masz KR odpowiadaj?c ogniem zbiera na siebie gromy od Concorde (czyli nie mo?e si? nawet broni?) - chyba, ?e jest wojna mi?dzy waszymi korpami/alliancami.
--- Cytat: "Lazar Privateer" ---
I last queszczyn czy moj standing w oczach concorda spada jak stukne kogos w <0.5 pozostawiajac poda...
--- Koniec cytatu ---
Tak - zwykle 0.5% za atak i 2% za zniszczenie.
Lazar Privateer:
no to jeszcze tylko modle sie o odpowiedz o najwazniejsza czesc mojego pytania - czas trwania KR w przypadku kradziezy....
pzdr
Goomich:
Za kradzie? nie ma KR.
Lazar Privateer:
nie wierze... to przepraszam jak podp.... ktos moj kontener to moge go w d pocalowac? z tego co wiem to poszkodowany moze mnie rozmazac przez jakis czas i czesto dziwnie wiszace containery w przestrzeni obok stacji traktowalem jako podpuche... czy ja sie myle w tym temacie? btw za kradziez tez w d po std dostane u concorda? (uff juz nie spamuje)
Xarthias:
Jak kto? ci podci?gnie stuff z kontenera to dostaje Criminal Flaga i przez okre?lony czas (teoretycznie 15 minut) mo?esz do niego pru? bez konsekwencji :) Natomiast przyznawanie KR za co? takiego by?oby grub? przesad?.
Nawiasem mówi?c do niedawna nie by?o nawet flaga z kradzie? z puchy :roll: wi?c nie narzekaj :)
Co do Kill Rights to (w teorii) za popsucie czyjego? statku dostaje on KR na 30 dni lub do momentu popsucia przez niego Twojego statku... Co do podkilli to si? nie wypowiadam bo nie wiem, ale chyba to samo... Taka przynajmniej jest teoria... Jak w praktyce to jeszcze nie wypróbowywa?em (a raczej na mnie nikt nie wypróbowa? ;) )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej