Eve Online > NoobGarten
Co za %#@^&#&$
Dormio:
Przecie? widzisz jakie ma kto? ustawienia wzgl?dem Ciebie w zak?adce standing w showinfo - chyba, ?e to nie dzia?a, albo dzia?a jak sugerujesz tylko jednostronnie. Chocia? wydaje mi si?, ?e kilka razy widzia?em wzgl?dem MOJEJ osoby personalnie ustawione przez KOGO? dodatnie warto?ci.
Blaster:
To ja zadam moze pytanie z innej beczki, chociaz o podobnej tematyce
Czy wiecie jak lub czy wogóle mozna ustawic - standing do calego Alliancu? :roll:
Ja takiej opcji nie znalazlem i robilem to poprzez obnizenie standingu kazdej korporacji wchodzacej w jego sklad :evil:
Xarthias:
Aliance mo?e ustawi? jednolity standing (do korpa, pilota), ale do (ca?ego) Alliancu nie mo?na... Z tego co wiem oczywi?cie.
Blaster:
--- Cytat: "xarthias" ---Aliance mo?e ustawi? jednolity standing (do korpa, pilota), ale do (ca?ego) Alliancu nie mo?na... Z tego co wiem oczywi?cie.
--- Koniec cytatu ---
Tak wlasnie myslalem a wedlug mnie to jest niedopatrzenie CCP i musialem przez nie ustawic - standing dwudziestu kilku korpom :?
Lazar Privateer:
no dobra robaczki... (zaraz mnie tu ktos zjedzie ze juz byl temat poruszany albo ze mam sobie sam poszukac) ... powiedzcie mi jak to jest z kill rights w przypadku zwedzenia jettisona. Poszkodowany dostaje kill rights na zlodzieja tak? Czasowego czy jak przy zerznientym podzie permanentnego? Druga sprawa jak mam na typa KR to moge go trzepac i w 1.0 przy wsparciu concorda jak zamiast uciekac odpowie ogniem? I last queszczyn czy moj standing w oczach concorda spada jak stukne kogos w <0.5 pozostawiajac poda...
lazar noobie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej