Eve Online > NoobGarten
Free czy fee ?
Yabushido:
--- Cytat: "xarthias" ---
--- Cytat: "gier-tych" ---:( Nie ma jakis bezpBatnych serwerów ?? :cry:
--- Koniec cytatu ---
%@#&!... czemu na wszystkich forach zawsze ludzie musz? o to pyta?? Do gry takiej jak Eve NIE MA I NIE B?DZIE darmowych serwerów!!!!!!!!
Jakie? syfne gierki, których nikt nie rozwija mog? sobie mie? darmowe serwery... Przy grach shardowanych mog? istnie? pirackie serwery :?
Ale specyfika Eve wyklucza inny serwer ni? TQ wi?c spadaj na drzewo piracie jeden!
A poza tym Pana Pos?a nie sta? na p?acenie 60z? miesi?cznie? :twisted: :twisted: :twisted: [/img]
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie xarthias, spokojnie...
SIOSTRO!!! NERWOSOL!!!
Xarthias:
--- Cytat: "Yabushido" ---Spokojnie xarthias, spokojnie...
SIOSTRO!!! NERWOSOL!!!
--- Koniec cytatu ---
Heh, ale ja jestem spokojny :)
I nie zaczynam dnia bez ?ykni?cia nerwosolku :) :) :) :) :) :)
Yugoth:
Nieprawda ze pierwsza oplata jest wyzsza. Owszem gdy chcemy oplacac gre przez karte kredytowa ale nie w przypadku gdy oplat dokonywac bedziemy za pomoca TimeCoda (czyt. Prepaida) w tym przypadku kazdy miesiac kosztuje tyle samo i zalezne jest to tylko od tego w jakiej cenie uda ci sie kupic gdzies karte. Koszt ok 110 - 130 zl za 90 dni. Pozdrawiam. (hehe moj pierwszy post)
Kamoris:
Ano prawda karta prepaid mozna aktywowac konto trialowe i wychodzi znacznie taniej niz pierwsza oplata :).
Yugoth:
Jedyne ograniczenie jakie mnie spotkalo na trialu to to ze nie moglem nauczyc latac sie industrialem. Pewnie jest wiecej ale niestety nie dane bylo mi zbadac dokladnie - chec handlowania okazala sie silniejsza i upgradowalem od razu jak kodzik mi przyszedl. Rozsadnie jest zaczac na trialu 14 dni + timecod 90 dni pod koniec triala. W momencie upgradu traci sie dni z triala prawdopodobnie ale to nie jest do konca tez sprawdzone. pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej