Eve Online > NoobGarten

Free czy fee ?

<< < (7/7)

boles?aw ?mia?y:
aby sobie time code nawet na 30 dni wykupi?? Jesli jest mozliwosc kupowania time code za walute z gry to znaczy ze mozna grac za free w takim razie.
druga sprawa - free serwery - my?l? ?e w przypadku EVE to poprostu jest nieop?acalne z uwagi na specyfik? gry.

Mik & Dag:
Widze, ze sporo osob nie trawi pytan prostych od nowicjuszy, ale moze jednak sie uda - ILE TRZEBA ZAPLACIC ZA GRANIE W EVE?

W kilku miejscach na sieci znalazlem bardzo rozne ceny i na razie najtaniej wychodzi chyba oferta ze strony Eve, bo jakies 420zl/rok przy najdluzszym abonamencie.
Ale czy jest jakis tanszy sposob?? I nie chodzi mi o piracenie, tylko nie kazdy ma kasy jak lodu...

PS Zaczalem dopiero grac na trial-u i bardzo mi sie podoba, forum, opisy i help sa super zachecajace, ale zanim zaplace, wole wiedziec, ze nie place za posrednikow, czy cos.

PS2 Gdzies wyczytalem, ze mozna za abonament placic ISKami z gry?? Czy po prostu nie zrozumialem diabolicznego zargonu stalych graczy?

dzieki za help - w razie czego Tlen: dagmara_i_mikolaj albo GG: 1246617

redbart:
1. Tutaj by? ten temat.
2. Ja gram z przerwami od 3 miesi?cy, a czuje si? nowym :P
3. Najkorzystniej p?aci? ofert? ze strony w dolarach - wyszukujesz proxy w usa, wchodzi na strone, podajesz kredytówke. Wtedy liczy ci wed?ug kursu $ a nie €. Im d?u?szy abonament tym korzystniej. Ja mam obecnie 3 miesi?ce za 125 pln wykupione (mocna by?a z?otówka). Ale najkorzystniej 6 /12
4. Alternatyw? s? timecody kupowane na allegro, u dystrybutora play-it czy co? (jest temat EVE PL)
5. Ostatni? opcj? jak b?dziesz ju? strasznie bogaty to mo?esz sobie pozwoli? na 30 d Timecode za 100 m ISK lub 90 d za 270 m ISK.

:)

Mik & Dag:
Wiem, ze o tym juz bylo, ale nie do konca zrozumialem opisy - stupid me  :D

Dolce tansze niz Euro - no pewno! Dzieki za oczywista wskazowke. Latwo przeoczyc, a na koniec spora roznica w zlotowkach.

Najciekawsza oferta wydaje sie byc ISKi za timecody. Ale o co tu chodzi?? Oddaje kase "tworcom gry" w zamian za timecody?? Czy oddaje jakiemus graczowi ISKi, a on(a) przysyla mi swoj timecode kupiony za 'normalna' gotowke w sklepie?? Moze i pytanie wyglada na przedszkolne, ale na prawde nie wiem i nie rozumiem z poprzednich postow.

dzieki

Ellaine:
Jakis gracz ukpuje timecody w sklepiku u producenta.
Ty kupujesz je od niego za pieniazki z gry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej