Tak, widać, że niektórym to się podoba, jak pisałem:
Odpal sobie jakąś grę i ustaw poziom trudności na najłatwiejszy, następnie wpisz kodzik na nieśmiertelność i nieskończoną ilość zasobów a ilość przeciwników na 0.
Zawsze znajdzie się ktoś kto tak właśnie lubi, ci ludzie odeszliby tylko, jeśli gooni byliby słabi i wtedy znowu dołączyliby do najsilniejszego sojuszu w grze.
No i niby tak, niby nawet oni mogą powiedzieć:
I was there.
ty chyba nie czytales co pisalem - dolaczylem do gs razem z wieloma innymi bo takie h które chcą wszystkim ustawiać gre ustawialy ja i mi w provi.
teraz sytuacja się odwrocila i bardzo dobrze. Oby 4 ever świniak był pieczony na rożnie, oby 4ever były kody na nieśmiertelność i oby 4ever ta 2 strona
musiała grać na inhuman a ja będe zajadał ze stołu grając na lajcie z doskoku. Krzyż na droge. Powiedz jeszcze że dobrych bitek w provi nie mieliście.
Dopiero trzeba było wpierdolic caly ciezki sprzet aby zaorac, bo tak to była ostra rzeź i nieraz spierdalaliście w popłochu przed stadem nightmerów.
oby północ była anihilowana - koniec tematu. Kwiczycie teraz jak świnie a jak było fajnie to niszczyliście wszystko. karma.