To jest dla Ciebie problem? W grze MMO? Nie zajmuję tu stanowiska że każdy powinien grać na jedno konto, niemniej zgadzam się że multiboxing powinien być ograniczony.
Wielokrotnie już to wspominałem, więc tylko przypomnę - dla jednych EVE to MMORPG, gdzie sterują swoją postacią, dla innych EVE to MMORTS, gdzie kontrolują swoje jednostki.
Kompletnie też nie rozumiem tej całej niechęci do cyn i capsów, to też sposób gry i sposób na dobrą zabawę, przynajmniej dla części, której to się podoba. Momenty, które pamiętam najlepiej to właśnie te momenty, gdzie robiłem co mogłem żeby się nie poplątać ogarniając stanowczo za dużo kont, większość w jump-capable statkach (blops > super > combat rorqual > caps). Co osoba to opinia, o ile ktoś może mieć fun ze spędzenia kilku godzin w "ultra ważnym i przeważającym szale wojny turboblobfeście", ja się tam nie wybieram, ale też nie krytykuję - generujcie tidi, więcej czasu w Delve/Eso/Impass/Provi na odstrzał warzyw, które nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem serii pingów.
Gramy po swojemu to dajmy grać innym.
@Day Ones: NSH akurat rozeszło się na kilka stron, część wylądowała w Bad Game Design, część w NOGRL, część zreformowała NSH i
daje się farmić Snuff szuka nowych wyzwań.