Jest kilka osob z PL community w SNUFFED i mimo tego że myślałem że mam a nimi ok kontakt bo bywali z nami wczęsniej na TSie i coś tam czasem polowaliśmy w low to okazało się że po kilku miesiącach jak doszli do snuffed zapomnieli o tym
No, bo to wcale nie tak, że po mnie cisnął Miltis na waszym publicu, a jak mu odpowiedziałem, to nagle dostałeś bólu dupy i mnie zbanowałes. Swoim zachowaniem tak sobie zapracowaliście. Poza tym o niczym nie zapomniałem. Nowych graczy starałem wam się podrzucać i zawsze waszą szkoleniówkę doradzałem jako najlepszą drogę, póki istniała. Ja byłem pewny, że cały czas mieliśmy dobre stosunki. Nie przypominam sobie jechania po tobie nigdy. Jedyne co to trollowalismy Miltisa.
i już pisali do nas na lokalu - "wypier**** z lowseka nooby" , " latacie gówno statkami
No fajnie, jakiś screenshot czy dowód? Bo nie pamiętam pisania czegoś takiego. No ale najwygodniej z dupy wyciągnąć jakieś oskarżenia i potem się dziwić, że na was gadamy.
Sprawdzając ich kb widzę że latają jedynie w superblobach i są typowymi ping warriorami.
No, 30 osób to superblob. Today I Learned. A co do ping warriorów, no to nie ma co się dziwić. Od pół roku nie gram. Teraz mi zaoferował ceo ally iski za latanie na floty, to sie pologowałem
Od takie typowe polskie koleżeństwo, jeszcze kilka obelg na polishu napisać i jest elegancko.
Na polishu pisaliśmy, bo najpierw się plujesz za nic, banujesz na channelu i myślisz, że jesteś moralnym zwycięzcą. Jeszcze powiedz, że Wojownik nikogo nie shittalkuje na localu xD
... an unnamed Test FC had this to say:
“I guess we never trust Snuff again.”
Znaczy no nie bardzo rozumiem ból dupy. Kolesie raz nas zbatphonowali, do tego zjebali to potężnie. Pisali do Hy Wanto czy na nich polujemy. No to co ma odpowiedzieć "tak, polujemy na was"? TEST po prostu po raz kolejny dał dupy i przerzuca winę na cały świat.
No bo taka prawda. Widać po tym jak toksycznie jest tutaj. Tak tylko przypomnę jak przez ponad 2h polskie korpy na siebie pluły o używanie nazwy "polishswarm". Historia covenu też mówi sama za siebie. Banda typów dostaje w życiu pierwszy raz trochę władzy i im odbija.