Eve Online > Wsparcie techniczne
Monitor 32 (16:9) vs 34/38 (21:9 )
Zgudi:
Wybierz sobie jakiś konkretny model który najbardziej ci pasuje. Zamów jednoczesnie 3szt. w X-Kom, Morele i Proline na przykład. Wybierz najlepszą a 2 pozostałe odeślij i po problemie. Przy okazji możesz nagrać telefonem cały proces rozpakowania, zdarza się że sklepy robią jakiegoś wała z kopniętą sztuką. Masz świeży film: https://m.youtube.com/watch?v=HwjRWQtDFBQ X-Kom też tak potrafi zrobić. Co do monitora to skoro inni zwracają to jest duża szansa że dostaniesz monitor ze zwrotu.
[BU FU] Karas:
Wydaje sie, ze naszczescie malo osob tak robi z zamawianiem po kilka i leceniem w chuja pozniej, a zwroty z x-komow laduja np na allegro jako outletowe.
Nie zdziwilbym sie gdyby brajanek kupil 100 2 stowki taniej jako otletowej lub urzywki i robil gownoburze w netach hurr durr oszukujo, qrwa mac.
caly ten filmik wyglada jak wyrezyserowany. Cala swoja elektronike kupuje w netach i nigdy sie nie nacialem, nie mowiac juz o robieniu zoo z nagrywaniem otwierania.
Zgudi:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Grudzień 13, 2018, 16:06:15 ---caly ten filmik wyglada jak wyrezyserowany. Cala swoja elektronike kupuje w netach i nigdy sie nie nacialem, nie mowiac juz o robieniu zoo z nagrywaniem otwierania.
--- Koniec cytatu ---
Sprawa była w sądzie, patrz opis. Jeśli ktoś pozywa sklep to raczej by nie był aż takim idiotą, żeby kombinować z fałszywym zamówieniem i wrzucaniem materiału na YT bo mógłby zwalic sobie na łeb nakaz wypłaty sporego odszkodowania za szarganie reputacji firmy. Założę się, że Morele wiedząc, że koleś w internetach robi sobie z nich wałek wysłałoby na kopach swoich pracowników do prawników i prokuratury co by gościa przymknąć, a nie oddawali klientowi pieniądze co w tym wypadku miało miejsce.
[SHCK] Crushall:
Nie ma co bawić się w przesyłki. Odbiór osobisty a potem sprawdzasz czy jest oryginalna plomba producenta na taśmie na kartonie. Jak nie ma lub jest taśma sklepu to nie odbierasz tego i już. Opakowanie otwierasz bardzo ostrożnie, potem nie ma kłopotu ze zwrotem. Zwrot też osobiście i od razu odbierasz pieniądze.
A efekty są całkiem przyjemne, szczególnie w wypadku stanowisk wielomonitorowych. Identyczny, równy obraz, na 3 a nawet 6 monitorach warty jest trochę zachodu. Nie ma jak tego zrobić inaczej chyba ze weźmiesz eizo z górnej półki. Przy modelach > 10k w większości wypadków ciężko znaleść różnicę po prawidłowej kalibracji.
mkx:
Czyli jak kupowałem procka to mnie w balona zrobili ?
Moja wiadomość > Witam zakupiłem procesor który nosi znaki użytkowania. Na metalowych obrzeżach procesora widać odciśnięte miejsca spowodowane zaciśnięciem w sockecie na płycie.
Czy te " nowe procesory " są z jakiś rozbiórek używanych komputerów ?
Odp > Witam serdecznie,
procesory są fabrycznie nowe, leżakują w magazynach od czasu produkcji.
Procesory przyjeżdżają do nas w opakowaniach zbiorczych, nie posiadają oryginalnych boxów.
Aby nie wysłać Państwu niesprawnego procesora przed wysyłką jednorazowo testujemy procesor by klient miał pewność, że kupuje nowy i SPRAWNY produkt.
Tak wygląda procedura otrzymanego procesora.
Pozdrawiam,
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej