Wartości które przytoczyłem i które Ty przywołujesz nie są osobnymi rankingami. Ty powołałeś się na jeden z 3 bazowych składników finalnego rankingu który z kolei ja przedstawiłem.
Kille, o których piszesz, a w zasadzie stosunek kill/loss to kolejny składnik tego samego ostatecznego wyniku. Nic nie pisałem o składniku kill/loss więc nie wiem skąd to wytrzasnąłeś. Pewnie pomyliłeś kille z Alltime/Recent Rank o którym pisałem.
Dokładniejsze dane znajdziesz np. tutaj
https://www.reddit.com/r/Eve/comments/14mq80/information_overload_ranking_on_zkillboard/, do tego było jeszcze parę aktualizacji ale ogólna zasada jest bez zmian.
O ostatecznej pozycji gracza/korporacji w rankingu decydują 3 składniki.
Opisywana przez Ciebie sytuacja świadczy o tym że krótkoterminowo udało się wam osiągnąć lepszy rezultat w 1 z 3 składników ostatecznego wyniku. Finalnie nie na tyle dużo by zmieniło to ostateczny rezultat. I tyle.
Ale nie ma co bić piany, my nie jesteśmy pvp.
Wracając do tematu, co do najlepszych polskich korporacji pvp i czy jesteście najlepszą to nie zgodzę się że trudno to ustalić. Pierwsze porównanie jaki przychodzi mi do głowy - BUFU biją was na głowę w każdy sposób.
Cała sprawa przypomina mi kawał o sześciolatku po szkole.
Ciocia: Jasiu, Wojtuś ma średnią 5,5 a Ty jaką masz ? Pokaż świadectwo.
Jasiu: Ja mam 6 z leligii a Wojtek tylko 4.
Ciocia: Ale Jasiu ja się pytałam o średnią z wszystkich ocen.
Jasiu: Mam 6 z leligii w Wojtek tylko 4.
Ciocia: Pokaż świadectwo, Jasiu widzę że masz w większości trójki z pozostałych przedmiotów... i czerwonego paska nie dostałeś.
Jasiu: Cyfelek Ciocia nie zna ?!!! Ja mam 6 z leligii !!! Ksiądz powiedział że znów mnie weźmie !!!
Ciocia: To cudownie Jasiu, na ministranta ?
Jasiu: nie.... ....na kolanka.....