Pojebali całkiem to eve, nie wiem w jakim kierunku cccp pcha ten wózek, i jak oni to potem zatrzymają. Ja pierwszego plexa kupiłem in game za 700 mil isk, gadałem wtedy z typem co grał już kilka lat, mówi do mnie- ja to pamiętam czasy jak plex był po 350 mil isk- a my już możemy odliczać czas do momentu jak 500 plexów dobije do dwóch miliardów. Na pewno dadzą nam po jakimś skinie i nowe fireworksy z tej okazji....... Będziecie świętować nie? i tu chór pvperów- będziemy a jak.
Nie pamiętam dokładnie kto napisał fajnie na centrali...."normalny gracz nawet nie myśli o farmieniu na plexa"...- bo normalny gracz teraz tylko kupuje plexy. Bo oczywiste jest w obecnym eve, że tak jest rozsądniej......prawda?
Pojebali wszystko z kapitalami, lotnisko to jakiś żart, teraz każdy jełop ma supera, ja jestem totalnie casual player, na dodatek solo, nawet nie mam wsparcia korpa nie mówiąc o aliansie czy power blocku, a Hela posiadam. Taki gracz jak ja to powinien się tylko ślinić patrząc na kartę tego statku, a nie go mieć.
Do tego dochodzi to, że jak wpakujesz odpowiednią ilość złotówek (euro) w tą grę, bo w RL jesteś Richie Rich, to zakładasz nowe konto i możesz w tym samym dniu lecieć sobie tytanem na tym koncie, żaden problem tylko zapłać.
Ta gra jest teraz (oficjalnie F2P) a naprawdę P2P sto razy bardziej niż była kiedyś, i ten reżim został mocno podkręcony.
Wszyscy ale to wszyscy doświadczeni gracz zawsze powtarzali nowym....wiesz, na początku jest trudno, te dwa, trzy miesiące trzeba grę opłacić, trochę sobie postać wyskilujesz i potem to bez problemu na plexa zarobisz.
Jak odpaliłem moje konto i najechałem kursorem na tytana to mi podawało, ile dni muszę skilować, by w ogóle do niego wsiąść i była to cyfra w okolicach tysiąca.
Ciekaw jestem co oni jeszcze z tego zrobią,......każdy baran w tytanie?. Na bank jajogłowi z cccp walą właśnie całe opakowanie wigor up, popychają to redbulem który doda im skrzydeł, i całymi dniami kombinują jak zrobić z tego P2W. Mam wrażenie, że z oryginalnej ekipy tworzącej eve to niewiele osób zostało w cccp.