"Jeśli dobrze rozumiem Twoje obawy, myślisz że jak odgrywasz mniejszą rolę w walce to nie dostaniesz uczciwego kawałka?
widze po killmailu.
juz wieksza radoche dalo zlupienie kogos z civilian afterburner
Korporacja dba o swoich ludzi, zwłaszcza na początku ich drogi."
dbac dbaja(okrety fity buildy skille info + odpowiedzi na pytania)
tyle ze malo okazji do pew dla nuba (2x sie zalapalem bo potrzebny byl tackler i cale 2 x pomacalem kogos skramblem :S
"Zagadaj do Janka, skoro zaoferował pomoc korzystaj." najpierw trza zlapac i zagadac, a to ze gram o dziwnych randomowych godzinach nie pomaga
inna sprawa ze zanim bede mogl uzyc czegos sensowniejszego niz tackler to jeszcze jakies 10 dni czekania na skille
@podlinkowany tutorial - wymaga jakies 10x wiecej skillpointow nz to co mam :S
czytaj - do ruszenia za miesiac(przy dobrych wiatrach) od teraz
Oglądaj tutoriale - jednak duzo lepiej wchodzi mi slowo pisane, a jak na zlosc nie umiem znalezc
(tzn nic latwego do ogarniecia dla nuba jak opis herona -
ogarnij overwiev
ogarnij te skille (tu podano liste)
zafituj to i to (jako alfa nie uzyjesz tego i tego) + kilka opcji fitow - bieda nub, advanced nub i omega + opis mozliwosci i usprawnien
wyskanuj dziure
wskocz
uzywaj zakladkow
zrob se safe spota
namierz sajta
spamuj dscanem
jak tylko sie cos pojawi - spieprzaj na zrobionego przed chwila safe spota
jak nic niema otworz puszki zgarnij wszystko co sie da i sprzedaj na jita market
enjoy ISK
a jak stracisz lajbe to z jednego sajta se 20/5/1.5(zaleznie od wersji) mozesz zakupic..
powtarzaj do wbicia odpowiedniej ilosci ISK
propos ISK - podziekowal
w jakims null sec uwalilem (kolejna) cynomiotke - przynajmniej tym razem nie stockowa
30 kolegow cynomiotki grzecznie mi podziekowalo...
-beamy jakos bardziej mi podchodza niz blastery (troche wiekszy zasieg i troche czesciej trafiaja)
co jest bezpieczniejsze i prostsze w uzyciu - tank na armor czy na shielda?
(zjechany do 0 kondensator to niemila rzecz, jak sie przed tym obronic?
lepiej uzywac MWD czy afterburnera?
gdzie mozna znalezc jakies fity (+ rozpiska skillset) dla nubkowatych niewymaksowanych alfa klonow? wiekszosc tego co mam okazje ogladac to mniej wiecej pod kilkutygodniowe, kilkumiesieczne postacie.. szukam czegos plug and play do potestowania od reki, wykorzystujac skille z rasy i tego injectora z buddy linka
(ta, wiem mialem nie robic altow...)