Eve Online > NoobGarten

nub zaczyna gre

<< < (15/19) > >>

GRiN:
tluczenia lbem o sciane ciag dalszy..
punisher gotow do uzytku to jazda na wroga. tylko mam z nim maly problem bo niewiele trafia..
z ciekawostek - w low sec sentry tower bronia kryminalistow (a podobno nie powinny - typek sie zdziwil ze odwarpiam w podskokach jak mi sie ogon zaczal fajczyc - a on nawet nic nie zdazyl zrobic..(splajtuje przez naprawianie ustrojstwa na stacjach...)
nvm
zgrupowanie jakiegos broniowego ustrojstwa do ktorego zaklada sie soczewki powoduje wypadniecie tychze soczewek
a, udalo sie uwalic drugiego ibisa (jakis podstawowy ship) co ciekawe mial jakies cyno costam generator zamontowane
co z niego wypadlo? afterburner
a zkillboard do kompletu nieszczesc miesza mi dane z fragow :S

Qlko1:

--- Cytat: GRiN w Maja 13, 2018, 06:31:31 ---z ciekawostek - w low sec sentry tower bronia kryminalistow (a podobno nie powinny - typek sie zdziwil ze odwarpiam w podskokach jak mi sie ogon zaczal fajczyc - a on nawet nic nie zdazyl zrobic..

--- Koniec cytatu ---
Macie z działkami różne definicje kryminalistów :)

--- Cytat: GRiN w Maja 13, 2018, 06:31:31 ---(splajtuje przez naprawianie ustrojstwa na stacjach...)

--- Koniec cytatu ---
Jeśli chcesz (i nie kłóci się to z Twoim pomysłem na grę) napisz mi nazwę nicka, wesprę Cię "klikoma" milionami.

--- Cytat: GRiN w Maja 13, 2018, 06:31:31 ---zgrupowanie jakiegos broniowego ustrojstwa do ktorego zaklada sie soczewki powoduje wypadniecie tychze soczewek

--- Koniec cytatu ---
Zgrupowane działka muszą mieć załadowaną tą samą amunicję.

--- Cytat: GRiN w Maja 13, 2018, 06:31:31 ---a, udalo sie uwalic drugiego ibisa (jakis podstawowy ship) co ciekawe mial jakies cyno costam generator zamontowane
co z niego wypadlo? afterburner

--- Koniec cytatu ---
Zabiłeś cynastawiaczkę, najtańszy możliwy statek do stawiania punktu nawigacyjnego :)

GRiN:
"Zabiłeś cynastawiaczkę, najtańszy możliwy statek do stawiania punktu nawigacyjnego :)"
jest postep w porownaniu do stockowego ibisa.. :S
"Jeśli chcesz (i nie kłóci się to z Twoim pomysłem na grę) napisz mi nazwę nicka, wesprę Cię "klikoma" milionami."
na obecnym etapie nie pogardze zadna kasa, Emi Inkura to ze tak powiem moj bank i eksplorator
(fragow niet bo poluje altem na ktorym mam punishera.. tzn mialem :S

eh, jakies porady zeby lapac samemu wiecej niz jednego fraga na ponad tydzien i nie zdychac w kretynski sposob?

Filip Bonn:
Zagadaj do Janka, skoro zaoferował pomoc korzystaj.
To najlepsza rada odnośnie pvp jaką mogę Tobie dac.

Zsur1aM:

--- Cytat: GRiN w Maja 13, 2018, 17:00:25 ---eh, jakies porady zeby lapac samemu wiecej niz jednego fraga na ponad tydzien i nie zdychac w kretynski sposob?

--- Koniec cytatu ---

W okolicach systemów od faction warfare (poza centralnymi/kluczowymi punktami dla tych regionów) lata trochę nubków, wybieraj świeżaków i w ramach możliwości sprawdzaj staty/fity na zkb.
Możesz też używać fitów które dają więcej kontroli na polu (speed-kite, weby i/lub ab w połączeniu ze scramem), tak byś miał możliwość zrobić disengage, jak coś idzie nie tak, ale takie setupy wymagają olatania i są dużo trudniejsze w pilotażu od tych gdzie zakładasz punkt i lecisz przeciwnikowi do "pysia", z drugiej strony można dzięki temu się więcej nauczyć.

Tak na prawdę najwięcej zależy od znajomości mechaniki, wiedzy kogo, gdzie i jak możesz zaatakować w statku w którym jesteś a kogo nie. Wynik większości pojedynków można przewidzieć na podstawie samego typu statku, uzbrojenia przeciwnika ('look at' i ocena turretów) i tego jak porusza się na grid'zie (ab/mwd -> typowe możliwe setupy).

Jeżeli masz cierpliwość dojdziesz do wszystkiego sam, ale przygotuj się na mnóstwo faili :P, zawsze możesz dołączyć też do jakiegoś korpa PVP, polatać najpierw w gangach, ogarnąć poruszanie i pozycjonowanie się na gridzie, statki, plusy minusy konkretnych borni etc, powhorować się na kille, robić za wsparcie EW w gangach i podpatrzeć bardziej doświadczonych pilotów, nie przeszkadza to też w lataniu solo, a na pewno jest łatwiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej