Eve Online > NoobGarten
nub zaczyna gre
Zsur1aM:
--- Cytat: Qlko1 w Maja 02, 2018, 12:51:15 ---A na więcej altów się dorobisz?
Jedyne miejsce w EVE gdzie się zarabia latając pvp to milicja. Tyle, że to granie głównie solo i małymi statkami.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Jest jeszcze gank/ransom w hi-secu :P
GRiN:
"Chyba, że łapiesz raciarki"
" Tyle, że to granie głównie solo i małymi statkami."
wlasnie o to sie rozchodzi na poczatek
"Na pvp czasem trafisz fajny loot, ale co z tego jak refundujesz nim statki tym co nie ogarnęli a spadli lecąc z tobą :)"
dlatego solo :P
gank/ransom w hi-secu
tzn lapiemy haulera piszemy pay or die a jak nie zrobi przelewu to ubijamy?
Qlko1:
--- Cytat: GRiN w Maja 02, 2018, 18:45:51 ---"Chyba, że łapiesz raciarki"
" Tyle, że to granie głównie solo i małymi statkami."
wlasnie o to sie rozchodzi na poczatek
"Na pvp czasem trafisz fajny loot, ale co z tego jak refundujesz nim statki tym co nie ogarnęli a spadli lecąc z tobą :)"
dlatego solo :P
gank/ransom w hi-secu
--- Koniec cytatu ---
Problem jest taki, że najczęściej w EVE solo postrzega się jako "ja i moje alty".
W małym gangu nauczysz się wielu fajnych rzeczy. Zdecydowanie taniej jest uczyć się na czyichś błędach niż własnych.
Co do refundacji, śmiało mogę założyć, że przez pierwsze pół roku to Ty będziesz tym głupio wdupiajacym, który wymaga refundacji.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[WILD5] Gagat:
przy twojej ilości sp zarabianie na zabijaniu raciarek jest raczej nie możliwe. Powiedzmy sobie szczerze, vexorem navy nawet bym nie uciekał jak bym zobaczył tristana czy inną t1 fregate. Zresztą na vexorach też nie zarobisz, bo one są tanie i mają tanie fity. Nie wiem jak się raci w low, ale tam też raczej się na tym nie dorobisz ;]
Zgudi:
--- Cytat: GRiN w Maja 02, 2018, 18:45:51 ---gank/ransom w hi-secu
--- Koniec cytatu ---
Jak ty i on jesteście w korpie nie NPC i wypowiedziałeś im wojnę to tak. W innym wypadku policja, concord i inny syf pilnujący porządku cię ubije zanim zdążysz się z gościem dogadać. Pozostaje go ubić najszybciej jak się da i dednąć od npc-ków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej