0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cześć,Po powrocie z pracy zauważyłem, że nie jestem w stanie otworzyć większości stron. Na dodatek Steam, czy apka Wargamingu nie są w stanie połączyć się z netem. Co ciekawe problem jest dość wybiórczy, bo nie mam problemu z otwarciem youtube, google czy wikipedii, natomiast Allegro, BBC, czy nawet Centralka (piszę z drugiego komputera) już nie otwierają się. Bez zarzutu działają też EVE, czy GOG.Problem najpewniej nie tyczy się samej sieci, bo jak nadmieniłem pisze tego posta z komputera będącego w tej samej sieci oraz próbowałem otwierać te strony będąc podłączonym przez mobliny net.Rzeczy oczywiste, jak wyłączenie firewalla/antywira już zrobiłem.Spotkał się ktoś z podobnym problemem?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Na jednym komputerze w tej samej sieci nie możesz otwierać wielu stron ale centrala działa, a na drugim komputerze też nie możesz otwierać wielu stron ale jest pewna różnica, tzn. centrala już nie działa? Cay chodzi o to, że na jednym komputerze jest lipa a na drugim wszystko śmiga?