Byłem. Dobrze się bawiłem innym zabawy chyba tez nie zepsułem.
Okiem gościa który aż za często ogarnia różne imprezy i ma na garbie odpowiedzialności nimi związane, ten zlot był jednym z najlepiej zrobionych na jakich byłem. Bardzo duże uznanie dla Piosall, jego żony, matki i reszty osób które mu pomogły to zmontować.
Parę komentarzy do tego co w wątku napisano przed zlotem
Z plotek, istnieją doniesienia o prawdopodobnym pojawieniu się naszego nadwornego druida Panoramixa z jego kociołkiem. W tym roku planujemy dolać spirytus ^^
Ci co byli wiedzą o co kaman ^^
Nie wiem czy spiryt był czy nie, a jeśli tak to w którym kolejnym kociołku, ani co tam jeszcze było, ale kociołek był świetny
Poważnie zastanawiałem się nad tym czy się tam pojawić żeby zobaczyć kto gra w EVE, ale jak tak sobie to czytam to chyba bycie jedynym kerbirem i do tego jedyną trzeźwą osobą może dla mnie źle się skończyć
Marudzisz. Mnie nikt nie agrował, chociaż w sumie może dlatego że coś tam wypiłem. Pare osób perma trzeźwych też było i nie było konfliktów na tym tle. Zresztą na tym zlocie to tylko jedno pvp zaobserwowałem, do tego krótkie (zakonczone w klonowni), więcej było pve o czym może więcej napisze Młody i Bloders
A) nie może to wyglądać jak drugi zlot c0venu az tak bardzo
Ludzi w koszulkach c0ven na raz na gridzie nie było więcej niż 3
B) przydalyby się jakaś forma współzawodnictwa
PvP w formie capture the flag się liczy?
C) nie chce nikt zrobić jakiejś prezentacji?
Tak długo jak CCP nie zarząda nagrania, albo tekstu prelekcji możemy powiedzieć że była. Prowadził Piosall z Xeovarem
Anthara mam wam przywiesc byscie sie wylonili?
Anthar jako bait na BuFu się nie spisał. Jako ktoś kto pilnuje grila wprost przeciwnie
Dla ludzi którzy marudzili że mają daleko itp, chciałbym powiedzieć że jest to argument tak bardzo z końca pleców że nawet nie chce sie go komentowac.
Ludzie z naprawdę dalekich miejsc przyjechai. Dasmind pokazał mapką, a poza tym ze sam przyjechał zabrał żonę i dziecko (dzieci? sory ale bardziej niż rejestrowaniem które dziecko jest czyim potomkiem pilnowałem aby żadnego nie rozdeptać) Młody przyleciał z Irlandi, jeśli chodzi o kraj to chyba nie było tylko nikogo z augostowa i szczecina jeśli chodzi o jakieś naprawdę dalekie i upierdliwe w transporcie miejsca.