Skoro korporacja się rozwija to poproszę o krótką mowę reklamową dla gościa mającego postać z około 60m SP w skillach bojowych + skille do PI, kilka godzin w tygodniu na grę z których najlepiej jakby udało się wyciągnąć kasę na plexa, a który przestał grać bo jak mu wleci na misję małe gówno to może stracić swoją raciarkę za 0,5b
W duzym skrocie jesli juz pisze do osoby, ktora ma duzo SP o mozliwosciach to po pierwsze nie potrzebujesz raciarki za 0.5b. Porownujac anomalie null i misje milicyjne to na misjach zarabia sie kilka razy wiecej (tylko nie robi sie tego afk) i potrzebny do tego jest stealth bomber ponizej 100kk chociaz uwazam to za masochizm, lub pi razy drzwi za 250kk HAC typu cerberus, ishtar, sacrilage. Bedac w milicji caldari czesc klepie caldari misje, czy tak jak ja amarrskie bo jest mi wygodniej. Co do wlasnie caldari misji bardziej sklanialbym sie do SB, tegnu badz stratiosa ze wzgledu na pierdyliard z dupy gatecamp, ktore pojawiaja sie i znikaja Wiec ok tutaj koszt 500kk w przypadku pirackiego badz t3 cruisera jak najbardziej wchodzi w gre. Pi razy drzwi w te 3-4h mozna zarobic gdzies okolo duzej banki o ile jest to pierwszy run danego dnia. Oczywiscie w LP, a zamiana LP jak wiesz co i jak z tym, jak to ugryzc a min to na szkoleniu z handlu tlumacze jak sie to latwo i szybko robi. Jesli raz czy nawet 2x w miesiacu stracisz swoja raciareczke, ktora powiedzmy bedzie za 0.5b ... to Cie to za bardzo nie boli. Jesli nie chcesz by dany statek spadl to niech stoi na stacji.Co do pvp tak, to trzeba robiac te misje wejsc na TSa mniej wiecej wiedziec cos o okolicy, w ktorej sie bdzie je robic badz umowic sie z innymi graczami. Co do zwyklego pvp jak sobie latamy to najczesciej tanio chociaz to indywidualne podejscie kazdego czlonka.
Kasa latwa nie jest ale jest duza, jak w zyciu jesli chcesz wiecej zarobic to musisz sie wiecej napracowac. Nie masz duzo wydatkow to robisz taki 1-2 runy miesiecznie i masz z glowy zarobek na zabawe i pleksa miesiecznie.
Dalej masz eksploracje,po chainie nawet w nullu mozesz klepac dedy czy czyscic sobie dziurki. Chociaz osobiscie wole polowac na 4-5/10ktore robi sie stosunkowo szybko i maja duza szanse na odpowiedni rate isk/h. Na eksploracje chlopakom zalatwilem osobna cytadele jakies 15j od miejsca, w ktorym zyjemy bo tam sa najbardziej soczyste dedziki. Rzadko bo rzadko, teraz nie mam chyba nikoo takiego w corpie to mordu ratow mozna szukac. Lub tez czyscisc paski by sie jakis pokazal. Kumpel kiedys to robil i wychodzilo mu to nawet dosc zgrabnie.
Bedziesz mial jakies pytania to lap mnie na nauka o eve badz wejdz na ts.kilann.fr:9991 to pogadasz ze mna czy z chlopakami.