Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

[PROHN] Project HAVEN

<< < (9/35) > >>

Ezoko:
thnx!! (i za odpowiedzi tu i ingame).

Jakub Trokowski:
To ja też zapytam: czy poza aktualnym startem w AT XV Wasz ally planuje starty w kolejnych AT i/lub innych turniejach (np EVE_NT)?

MiltisUmbrae:
Póki co nic mi o tym nie wiadomo ale zapytam ;)

steven0ise:
Bump i kilka newsów

Alians zmiania system domowy z Hadozeko na AUGA. 2 jumpy od nas w Kameli jest zawsze młyn :). Obecnie mieszkać będziemy na Fortizarze przy gejcie do Kourmonen.
Niestety 1,5 tygodnia temu zabrakło 1 min aby nach Keepstar wszedł w invu. ale to już jest osobny temat.
Do korpa dołaczają nowe osoby, ale wiadomo że jest sezon wakacyjny który sprzyja spędzaniu czasu na świeżym powietrzu a nie przy kompie.
Nawiązaliśmy współpracę z Polish Elementary School of EVE [PESOE] - korp szkoleniowy będący częścią Amarr FW.

Dodatkowo korporacja umożliwia wysokie zarobki we własnym komplexie kilku Raitaru i Azbel-u z thukkerowymi rigami (7.03% bonus ME) które dają max bonusów w lowesek.
(jest to alternatywa dla zarabiania poza misjami LVL5 , plexami oraz misjami FW)

Jakub Trokowski:
Nieśmiały bump? :P

--- Cytat: Jakub Trokowski w Czerwiec 11, 2017, 11:09:08 ---To ja też zapytam: czy poza aktualnym startem w AT XV Wasz ally planuje starty w kolejnych AT i/lub innych turniejach (np EVE_NT)?
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej