Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
[PROHN] Project HAVEN
Xeyo:
Korporacja rosnie i ma sie dobrze. Codziennie cos sie dzieje.
Wspolpraca z aliansem jest bardzo udana. Wystawiamy wspolny team do AT.
Dodatkowo organizujemy sie dalej i planujemy przyszlosc profesjonalnych mordercow.
Tak wiec jak sie nudzisz i krecisz statki na stacji, to zapukaj lepiej do nas! =)
Xeyo:
Nawet szef aliansu jest dla nas pelen podziwu:
ps. rekrutacja otwarta! =)
Ezoko:
joł!
Widziałem kb - nieźle :)
Parę pytań:
- jaka jest średnia wieku w korpie?
- czy floty są obowiązkowe tj. jest jakaś flota, a ja stwierdzam, że będę robić coś innego - jak wielki to będzie problem?
- średnio, wieczorami - ile jest osób online i ile używa voice comm (nie tylko battlecoms, ale też do gadania o pierdołach ;)) - chodzi mi o to, czy voice to rutyna?
- jakich statków dotyczy SPR (aliansowy i/lub korpowy)? (w sensie czy są zwracane fitty/statki tylko wg doktryny czy też np. w shieldowej flocie miałem shieldowe curse za 300-400 mln i ono padło, co wtedy?)
- są jakieś statki pvp gotowe do użycia?
- farma - jest praktykowane wspólne farmienie?
- podział łupów - powiedzmy jest gang 50 pilotów, 10 z nich jest z PH, pada gęsto loot, pada część statków naszych - jak wyglada podział łupów, jak wygląda zwrot fitów kamratów padłych w boju, a zebranych z wraków?
- czy podom oferowany jest okup?
Pytam z zamiarem przystąpienia, bo mnie ch.. strzela w samotnym graniu, zardzewiałem strasznie (wróciłem po latach w kwietniu) i careberka bokiem zaczyna mi wychodzić ;)
Xeyo:
Szanowny panie Ezoko.
Bardzo dziekujemy za zainteresowanie sie nasza korporacja.
Director of recruiting skontaktuje sie z toba.
Prosimy o troche cierpliwosci.
Z poszanowaniem & milego weekendu,
X.
MiltisUmbrae:
Mimo że dyrek się skontaktuje to moim zdaniem warto dla potomnych coś niecoś wspomnieć odnośnie Twoich pytań.
A więc (tak wiem że tak się nie zaczyna zdania):
1. Nie wiadomo, ale myślę że spokojnie powyżej 30, bo dość często przewija się kwestia dzieci którymi trzeba się zająć ;)
2. Co jakiś czas są tak zwane floty MAX NUMBERS, nie jest to stricte CTA ale generalnie każdy powinien w niej być, co jakiś czas to z mojej obserwacji ok. raz na dwa tygodnie - średnio. I w 80% opłaca się tam być bo wpada sporo killi.
3. Zakładam że wieczór zaczyna się koło 18, aż do północy na ogół można liczyć na około 10 osób online. Również na commsach - tam na ogół są wszyscy ;)
4. SRP w tej chwili dotyczy tlyko statków specjalistycznych - Recony, Logi jeśli chodzi o ally. W corpie mamy gotowe doktryny które są SRP w 50% albo są wydawane przez corpa. Acz póki co corpowo dalej nie wskakujemy powyżej cruza.
Pozostałe pytania są bardziej skomplikowane.
5. Są gotowe statki na lfoty cvorpowe i część statków na lofty ally wydawane na czas opa. Aczkolwiek mamy JFa którym nasz CEO lata minimum 2 razy w tygodniu do Jita i z powrotem ;)
6. Jak kto chce , generalnie najlepszy zarobek to misje L5 w okolicy albo alt w milicji (mamy swojego alt corpa w tym celu stworzonego)
7 i 8 - tutaj nie będę ukrywał jest totalny random ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej