Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

[PROHN] Project HAVEN

<< < (5/35) > >>

[WILD5] Gagat:
ale to dobry sposób na zrobienie ally. Wejść do w miarę sensownego ally, stworzyć mocny, dość duży korp, przyciągnąć np jeszcze jeden polski korp lub więcej ludzi, wyjść z ally i założyć swoje  >:D. Budowanie wszystkiego od zera na spalonej ziemi jest bez sensu raczej. Ally w którym będzie 10 aktywnych osób nie przyciągnie nowych graczy, myślę, że dużo lepiej jest zbudować najpierw solidny fundament, a później dopiero postawić zamek ;]. Jak zakładaliśmy miniony to mieliśmy 3 korporacje, ze 30 aktywnych osób, z 5 aktywnych fc. To był dobry fundament. Tu, moim zdaniem, dużo lepszym rozwiązaniem jest przyczepienie się do jakiegoś sensownego ally i otwartość na szkolenie nowych morderców, bo low sec jest do tego doskonałym miejscem. Daje i zarobić przy małej ilości sp i pozwala zabijać przy małej ilości sp. Do tego jak jesteś w większym ally to twój kontent zwiększa się o możliwość brania udziału w większych opach, a wiadomo, im więcej różnorodnego kontentu, tym łatwiej przyciągnąć ludzi i utrzymać liczebność.Takie moje luźne przemyślenia ;]

Jakub Trokowski:
Spoko, ma to sens.
Po prostu chętniej latałbym na turnieje z kimś z EU TZ niż US TZ. :) Ale Templis daje mi rzeczywiste miejsce w składzie i to nie tyko na AT, dlatego nie idę do jakichś "top8 AT team".

[WILD5] Gagat:
w tym roku chyba camele znow beda mogly wystartowac, wiec raczej mam swego faworyta ;]

steven0ise:
mały update

przybyło nam kilku nowych korpowieczów, obecnie mamy aktywnych 15 osob z 25 osobowego korpa.

Wieczorem zbiera się nas około 7-9 osob i staramy się zabijać co jest w okolicy z mniejszymi lub większymi sukcesami.
Obecnie od 2 tygodni jesteśmy top kill korporacją w sojuszu.

Staramy się namawiać na FCowanie każdego kto jest do tego chętny.W takich flotach wprowadzamy częściowy SRP oraz darmowe szipy dla korpowiczów którzy nie mają w czym lecieć w tematycznej flocie.Obecnie jednak jesteśmy na etakie zgrywanie się więc nie latamy w drogich setapach co mam nadzieję się niebawem zmieni.Może nie jesteśmy jeszcze super elite PVP ale dążymy do dużej ilości PVP. Ustaliliśmy również iż obszar naszych flotek będziemy rozszerzać stopniowo na WH oraz 0.0 własnie przez połączenia WH w okolicy naszego home sytemu.

Jeżeli chodzi o zarabianie to mamy ALT korpa w milicji matarskiej który ma standingi do alliansu. Zarobki w miarę umiejętności i ilości odpalonych kont jednorazowo w zakresie 100-400mln/h

[WILD5] Gagat:
Zawsze możecie korzystać z thery, bardzo często się otwiera blisko was raczej.

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej