Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

[PROHN] Project HAVEN

<< < (4/35) > >>

Tloluvin:
Jak tu wlazłem (czego to człowiek nie robi by odwlec powrót do nauki  ;) ) na tablecie to niechcący otworzyłem jakiś filmik promocyjny. Jak chciałem go puścić na TV to TV pokazał mi środkowy palec i stwierdził, że nie znajdzie go na YT pomimo wklepania całego tytułu jako kryterium wyszukiwania.
Obejrzałem sobie pierwszą minutę na kompie i tak szczerze to jakby to ode mnie zależało to ludzie wrzucający taką muzykę do filmików byli by rozstrzeliwani na miejscu  >:D

steven0ise:

--- Cytat: Tloluvin w Maj 02, 2017, 12:24:23 ---Obejrzałem sobie pierwszą minutę na kompie i tak szczerze to jakby to ode mnie zależało to ludzie wrzucający taką muzykę do filmików byli by rozstrzeliwani na miejscu  >:D

--- Koniec cytatu ---

Film jest prywatny więc nie znajdziesz go na wyszukiwarce YT. Co do muzyki to wiem, wiem, trzeba dać coś z MTV albo z top 10 radia Zet/rmffm. Byłem DJem 10 lat temu w kraku w klubie undergraundowym i wiem jakie jest nastawienie do takiej muzyki. Choć o gustach się chyba nie dyskutuje? Muzyka Prodigy, teraz w sumie już film jest nieaktualny bo nie ma JMP-N, nastepnym razem dam Michała Podsiadło...

Filip Bonn:
[youtube]http://youtu.be/CK8H1JoRP28[/youtube]
Takie też nie jest złe  ;)

Tloluvin:
No to już wiem czemu nie mogłem go znaleźć. Pytanie tylko czemu prywatny
Co do gustów to jak to kiedyś ktoś powiedział z gustami jak z dupa  ;) Bardziej mi jednak chodziło o to, że ta muzyka odwraca uwagę od tego co się dzieje w filmik. No ale to oczywiście tylko moja opinia z którą można się zgodzić albo nie  :)

Jakub Trokowski:
Czyli jednak nie nowy, własny ally? :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej