Autor Wątek: Siemanello!  (Przeczytany 782 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

NoYoN

  • CAS
  • Użyszkodnik
  • *
  • Wiadomości: 0
  • Respect: 0
    • Zobacz profil
  • Imię postaci: Noyon Deneiricus
  • Korporacja: Center for Advanced Studies
Siemanello!
« dnia: Październik 20, 2016, 22:13:03 »
0
Witam

Jestem nowym graczem EVE Online. Wiele razy próbowałem zagrać w EVE, jednak zawsze czasu było mało.
Wreszcie udało mi się i nie ukrywam, że wciąga (gram dopiero od łącznie 3h). Przeszedłem póki co parę Agent Mission's (Military i Advanced Military) teraz jestem w trakcie Industry. Na paru anglojęzycznych stronach poczytałem co nieco i jeszcze nie wiem do końca jak poprowadzić swoją postać.

Pozdro dla wszystkich, być może kiedyś się spotkamy gdzieś w kosmosie ;)

[BU FU] Karas

  • Użyszkodnik
  • *
  • Wiadomości: 890
  • Respect: +240
    • Zobacz profil
  • Imię postaci: Ann Karas
  • Korporacja: Beach Boys
  • Sojusz: Cartel.
Odp: Siemanello!
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 21, 2016, 06:34:37 »
0
Ty Twoja barka i ja na jednym wspolnym gridzie "gdzies tam w kosmosie".
nie moge sie doczekac. powodzenia: ]
"mam go w kierunkowym na 1 planecie w 180*"

Filip Bonn

  • TS
  • Użyszkodnik
  • *
  • Wiadomości: 1 051
  • Respect: +219
    • Zobacz profil
  • Imię postaci: Filip Bonn
  • Korporacja: The Scope
Odp: Siemanello!
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 21, 2016, 11:10:26 »
0
Ty Twoja barka i ja na jednym wspolnym gridzie "gdzies tam w kosmosie".
nie moge sie doczekac. powodzenia: ]

Zaczeliscie latać po hs?
Wyjątek potwierdza regułę. (nie rozumiesz?) https://www.youtube.com/watch?v=eQaMFeZZKMo Kum? Kum?

[BU FU] Karas

  • Użyszkodnik
  • *
  • Wiadomości: 890
  • Respect: +240
    • Zobacz profil
  • Imię postaci: Ann Karas
  • Korporacja: Beach Boys
  • Sojusz: Cartel.
Odp: Siemanello!
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 21, 2016, 11:30:23 »
0
ojj.. slabo slabo. duzo lepiej punktowane byloby pytanie
czy oplaca sie zakladac druta MX1005 na solo Skiffa, jesli masz full skill all V i do tego linki z t3(orka sie skilluje).?
"mam go w kierunkowym na 1 planecie w 180*"

Filip Bonn

  • TS
  • Użyszkodnik
  • *
  • Wiadomości: 1 051
  • Respect: +219
    • Zobacz profil
  • Imię postaci: Filip Bonn
  • Korporacja: The Scope
Odp: Siemanello!
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 21, 2016, 11:43:56 »
0
To już wiem  :D
Wyjątek potwierdza regułę. (nie rozumiesz?) https://www.youtube.com/watch?v=eQaMFeZZKMo Kum? Kum?

 


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal