Tylko jeśli upieprzą milicję.
Wrzesien:
Sierpien:
Mamy duzy odplyw ISK z rynku. Jestem teraz 4 miesiace do tylu z online w grze jednak wyglada to na naplyw graczy badz jako takie inwestycje analizujac powyzsze. Jednak jesli ilosc ISK generowana w grze bedzie malec moze miec to przelozenie na cene plexa czyli na to, ze bedzie wygladac na to ze tanieje. Zatem moga pomyslec nad zwiekszeniem cen w LP store by ustabilizowac rynek. W koncu juz takie machinacje robili, jednak LP Store drozal bo najlatwiej zmienic w kodzie wspolczynnik mowiacy ze wystarczy podniesc przykladowo zamiane Apocalypse na NApoca z 200 do 250k LP. Po pol roku gora roku rynek powinien wyrownac straty w farmie. Oni jednak maja dokladne dane i nie wiem jaki to bedzie mialo wplyw np na brokers fee, jesli duzo tanszych itemow zaleje rynek jednak mimo to popyt nie powinien zmienic sie drastycznie zatem moze dojsc do tego ze duzo ludzi zostanie z towarem i beda go uplynniac wolniej.
Dodam takze ze na rookie channel nikt z CCP nie wspomina ani nie poleca milicji na start - go mining they say
you will be rich they say
. Tak Qlczasty wiem, ze na cene plexa ma wplyw wiele czynnikow min. tak jak w przypadku ostatniej gigantycznej zmiany ceny na nizsza wygrzebanie ze skarpet tfu stacji zakitranych 30dniowek w celu pokrycia kosztow wojny.
Wracam powoli do meritum. Obecnie gracz na trialu nie moze dojsc do milicji jako tako jednak istnieje obejscie mowiace o tym ze mozna dochodzic do corpa bedacego juz w milicji. Po zniesieniu triala fakt alpha moga nawet nie moc wejsc do milicji takze poprzez to obejscie chociaz czytajac patch notesy i doniesienia z devbloga nie ma o tym mowy jak zreszta tak jak na rookie malo jest informacji ogolnie o FW. Zatem nie zdziwie sie jesli zakaza dlatego, ze nie ma tutoriala, ktory przygotowuje do zycia w milicji ani jakiegokolwiek supportu basic ze strony gry.
Co do pytania egzystencjalnego bo to jest meritum i w sumie moja odpowiedz moglaby byc krotka. Pewnie nie bedzie mozna odpalic kilku kont alpha naraz. Jesli masz mozliwosc stawiasz sobie wtedy virtual machine i odpalasz kilka kont z wyskillowanymi retriverami. Kwestia klikniecia raz na jakis czas by urobek zrzucic. Pasywnie zawsze takze mozesz zajmowac sie handlem i tutaj swietny poradnik napisal wlasnie moj przedpiszacy Qlko1 -
www.eve-centrala.com.pl/index.php/topic,13087.0.html