0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Do tej, że jest nie na temat pewnie
Miales prawo zrobic to, co zrobiles, EVE wrecz do tego zacheca. Twoja nieudolnosc i brak stylu (okradac jakichs poczatkujacych polskich graczy, ktorzy sobie wynajeli system w Eso wchodzac mainem i udajac kolege) pozwala nam nazywac cie tak, jak nazywamy - zlotowa, drobniak, piiip, piiiiiip, bibip, itd. Do tego sluza ludziom fora w internecie, do kulturalnej wzajemnej wymiany opinii :>Ty po prostu nie widzisz tej subtelnej roznicy, miedzy mozolnym wprowadzaniem specjalnie stworzonego alta, przez wszystkie security cheki WROGIEGO powerbloku, zeby w pewnym momencie zajumac kontrakty kurierskie za DZIESIATKI BILIONOW, a potem wywiezc sobie na spokojnie frachtem we wrogim korpie logistycznym, a potem niechwaleniem sie tym, zeby sie z nowu udalo. Ty okradles mainem kolezkow ktorych znales z TS, zabrales im drobne ze skarbonki, i przyleciales sie tym pochwalic na centrale. Lecz sie.
PS. zapraszamy c0ven i jego tytany - chcemy trochę wychillować i postrzelać do krzyżyków które potem będą na KB, a Wy nadajecie się idealnie Co do wszystkich innych zapraszamy do wspólnego latania, oprócz Gaunta, bo nie lubimy hipokrytów PPS. Mam nadzieję że c0ven nie będzie wzywał policji jak mu zabijemy z kolegami tytany ;*
C0ven AD2016 nie ma już nic do Ciebie, bo 95% ludzi gra <2 lata i nie ma pojęcia o tej całej historii. Jest natomiast kilka osób które by o niej wszystkim przypomniały w odpowiednim momencie, bo podobnie jak Cat grały wtedy i nie lubią takich przekrętów. Żadna z tych osób nie wypowiedziała się w tym wątku na Twój temat.
PPPS. @Catfrcomblabla To wykorzystałem młodych graczy którzy sobie coś wyrencili, czy starych graczy dla których to były drobne ? I skąd ja ich znałem bo co chwilę twierdzisz co innego ? Oj kolego zauważam u ciebie objawy dysocjacyjnego zaburzenia osobowości - jak chcesz o tym porozmawiać możesz wpaść do nas na TSa, powiesz reszcie mojego korpa gdzie Cię dotykałem że tak źle to zniosłeś ;*
Przenosząc do realnego życia: Czyżbyś popierał tych co zwinęli miliony i bezkarnie zwiali a tego co w sklepie ukradł batonika za 99 groszy i głupio dał się złapać byś wsadził? Może powinieneś zostać politykiem?
W takim razie dlaczego osoby nie grające w grę komentują wątek o korpie z którym nigdy nie miały styczności?
I to jest Centrala o jaką nic nie robiłem.
Tak. Centrala mnie zaskoczyła, a naprawdę myślałem, że nigdy mnie niczym nie zaskoczy. Wygrzebano temat z przed 5 lub więcej lat i zrobiono szum.
Nekro wszech czasów!
A kto przed chwila przywolywal tytany?
Sugerujesz że to nie był tylko żarcik ale Miltis brał w tym udział?
Xeo, tak myślałem o współpracy i zakopaniu wojennego topora, ale po tym jak się z Wami nie dało dogadać i w sumie sami nie wiedzieliście czego chcecie, i co można zrobić w tej kwestii, to sorry, ale chyba pozostanę przy toporku. Nie lubię współpracować z ludźmi którzy są niezdecydowani, nie wiem jak pozostali. A że Cat nie gra to wiem, on naprawdę zachowuje się jak piesek, który się stęsknił za panem - jak tylko się wypowiem na centrali, on skacze, merda ogonkiem i szczeka xD
a nie?
Żeby nie było że nas nie ma (tylko mnie nie było przez tydzień- mazury, żagle - wiecie jak jest )Bawimy się dalej - https://zkillboard.com/related/30003086/201608131200/ - od czasu do czasu nawet SC. pomaga amarrskiej milicji, dzięki czemu trafiają się całkiem fajne kille, czasem nawet jakieś capsle.Przeskoczyliśmy 1000 killi co biorąc pod uwagę że jest nas niedużo (22chary, a żywych z 15 osób) i raczej nie latamy w blobach, jest całkiem znośnym wynikiem jak na jakieś 2 miesiące istnienia.Odbijamy się od dna jako amarr, mamy w tej chwili już 5 systemów, i idziemy dalej. Rekrutacja jest cały czas otwarta, a jeśli ktoś ma ochotę polatać z nami od czasu do czasu bez zobowiązań to zapraszamy na nasz public