"Jeśli nie ma nikogo kto Cię nienawidzi to znaczy, że nie jesteś osobą którą warto zawracać sobie głowę" - piękne zdanie, wyhodowałem sobie prywatne grono internetowych hejterków, którzy ciągle próbują mi robić pod górkę, z mizernym skutkiem, w dość śmieszny sposób. Kilku poległo w tej walce i od dawna się nie logują, czuję jakąś taką dziwną satysfakcję, z tego że dołozyłem do tego jakąś małą cegiełkę.
Mijają już lata, a hejterzy dalej piszą, działając na moją i moich kolegów korzyść - nasz wątek jest na górze
Wy pieprzycie, a ja dalej cieszę się szacunkiem wielu doskonałych pilotów, którzy jak słyszą o tych podjazdach wybuchają śmiechem i gratulują mi prywatnego folwarku, na który w chwilach nudy zawsze mogę liczyć, wystarczy jedno moje zdanie i moje pieski dają głos - mało komu udałoby się tak wytresować zwierzątka
A wracając do tematu czyli naszego korpa - w tym tygodniu należymy do najskuteczniejszych pilotów naszej milicji, mimo że jest nas niewielu. Korporacja na drugim miejscu w tym tygodniu, w top 10 aż 4 naszych pilotów. Większość z nas może się poszczycić mistrzowskim opanowaniem wybranych statków. W sumie nie przegraliśmy chyba żadnej walki przy równych liczbach, generalnie nie ma u nas podejścia takiego jak "nie da rady" albo "nie mamy szans", dominuje założenie "chyba nie zabijemy ich wszystkich, ale kilku damy radę" przedwczoraj, jeden z naszych kolegów latając solo z 8 osobowego gangu wyciągnął pojedynczego svipula i zamordował go slicerem, ja nieco wcześniej, też w pojedynkę (i też slicerem) przegoniłem z naszego systemu 12 osobowy gang desek.
W ramach przybliżenia generalnych zainteresowań pilotów w naszym korpie pozwolę sobie wstawić pewien kawałek muzyczny, w sumie chyba ustawimy go sobie jako hymn
https://www.youtube.com/watch?v=YlBnJ0egT_4PS. zapraszamy c0ven i jego tytany - chcemy trochę wychillować i postrzelać do krzyżyków które potem będą na KB, a Wy nadajecie się idealnie
Co do wszystkich innych zapraszamy do wspólnego latania, oprócz Gaunta, bo nie lubimy hipokrytów
PPS. Mam nadzieję że c0ven nie będzie wzywał policji jak mu zabijemy z kolegami tytany ;*
PPPS. @Catfrcomblabla To wykorzystałem młodych graczy którzy sobie coś wyrencili, czy starych graczy dla których to były drobne ? I skąd ja ich znałem bo co chwilę twierdzisz co innego ? Oj kolego zauważam u ciebie objawy dysocjacyjnego zaburzenia osobowości - jak chcesz o tym porozmawiać możesz wpaść do nas na TSa, powiesz reszcie mojego korpa gdzie Cię dotykałem że tak źle to zniosłeś ;*