0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Najpierw łapa w górę, a potem oglądamy
Film jest niedostępny mobilnie na telefonie? Wysłane z Mlais MX Base
Dziękuję za film. Miło się go oglądało i wspominało ]
Przyznaję, że nie oglądałem (muzyka mnie dobiła), ale łapkę w górę dałem
Nie ma to jak loot managment hehe
Hehe. Life is brutal and full of zasadzkas. Fajne bitki. Brakuje trochę hot dropa afterlifow na twego bala, jak im zaoralismy dzięki temu flotę Black opow hehe. Migawka z dnia solo pvpera . Szkoda, że teraz zbyt często kończy się to carierem na morde, nawet jak jesteś cruzem t1
Nie pasuje styl muzyczny?
Ogólnie irytuje mnie muzyka na nagraniach przedstawiających akcje z gry. Tym bardziej im muzyka głośniejsza. Wolę jak autor ogranicza się do odgłosów z gry i własnych komentarzy.No ale to takie moje drobne skrzywienie
https://twitter.com/tbbqZaqq/status/747068698926718976jest 1szy ból dupki
No skoro im podziękowałeś za sponsoring, to Cię linkują.Trochę źle napisałem: to z falconem też było bardziej na poważnie niż żartem.Ehhh... muszę swoje faile ponagrywać i też zrobić filmik.
Ja na szczęście zanim zacząłem nagrywać moje popisy w eve spróbowałem zrobić pare filmów z WoT i mnie to wyleczyło z kariery filmowca
Tak tak, jasne.Mimo wszystko jednak wole conajwyzej pochwalić sie KM. Na filmie by było za dużo widać nerwowego klikania myszą, profesjonalnej komunikacji ze skrzydłowym przy użyciu chatu zamiast głosu itp itp