przed cytadelami, były dwa podatki od sprzedaży i od złożenia sell/buy ordera, pierwszy można było stendingiem i skilami zminimalizować do 1% drugi do 2%, na cytadeli można zmienić ten drugi podatek nawet do 0%, ustawiając sobie 0,01% zaczynasz dostawać pieniążki
tak na oko to sam rynek plexem na rens na podatku 0,5% to ok. 900kk dziennie, na jita dla porównania to 15-25b dziennie, miałem na myśli coven który pewnie już jakiegoś cytadela zgaduje że ma, jak by zrobić jakiś polish fan fest, by sie porozumieli z kimś z kim tam dobrze żyją, z tego co pamieam to z ruskimi w regionie koegzystowali jakiś czas temu, to bym pokusił się że tak czy innaczej by wszycy mieli dużo fanu, a i jeszcze jak by sie uało ze dwa timery przetrwać to by się im to może nawet już zwróciło, dla przykładu na jita rumuni postawili takie coś i im działa więc... a wydaje mi się nawet że jak by to wtopili to by nawet tego nie poczuli
ogólnie też coś tak mi się wydaje że będzie straszny cancer w grze jak ktoś na dłużej będzie miał taką cytadele