Widzę, że staliśmy się już docenionym Polskim korpem i trol Karasia nas nie ominął.
Jesteś świetnym pilotem PvP, dzięki Karas, że swój wolny czas poświęcasz Watasze, a nie na PvP.
A tak poważnie.
Nie powiedziałbym, że wszyscy są u nas PRO,
ale cały czas aspirujemy i rozwijamy się, a przy tym staramy się dobrze bawić,
a nie mieć spięcie poślada o KB.
Co do SW, oczywiście nie na wszystkich flotach mieliśmy TOP numbers, ale na większości w naszym PrimeTime tak.
Często rywalizowaliśmy o to miejsce z np: Shocky Industries.
Morale wtedy w SW było tragiczne, a i tak utrzymywaliśmy bardzo wysokie liczby na flotach.
Uważam to za duży sukces i nie będę się wstydził tego również, że myślałem o przyszłości korporacji i miałem Plan B.
Mogliśmy wcześniej zmienić Allians, ale postanowiliśmy, że dopiero jak padnie A1, to wtedy tak się stanie. I tak było.
Wszyscy wiemy jakie liczby miało Legacy.
Normalne życie w 0.0. Przychodzi większy i następuje eksmisja.
Sam dobrze wiesz Karas, jak trudno żyjąc w 0.0 ludzi nakłonić do aktywnego uprawiania PvP.
Młodzi na początku widzą tylko ISKi. Zawsze istnieje ta presja na nich, że są niedoskilowani.
Hejtujesz nas bo nie jesteśmy PRO PvP, bo mamy inny pomysł na grę niż Ty? No błagam... każdy gra jak chce.
Aby być aktywnym PvPerem jak Ty trzeba mieć specjalne zacięcie, niewiele osób jest takich.
Ba! coraz mniej, bo chłopaki się żenią, rodzą im się dzieci i odchodzą z gry. Życióweczka
Nie mniej, misją naszej korporacji będzie promowanie PvP i uczenie młodych pilotów tej gry.
To trudniejsze niż hejtowanie na Eve-centrala.
Goonsi dają nam stabilizację oraz zwrot kasy za statki PvP nawet te na solo.
A to że łatwo powiedzieć "Goonsy grrrr...", Goonsy złe... i przypiąć błędną metkę nie rozwijając tematu...to już cena jaką jesteśmy skłonni zapłacić.
Na pierwszym miejscu stoi WATAHA i zawsze będziemy najpierw WATAHĄ.
Goonswarm Federation jest najlepiej zorganizowanym Aliansem z jakim miałem styczność.
My wiemy po co przeszliśmy do Goonsów i się tego nie wstydzimy.
Razem z innymi korporacjami budujemy Polskie Community w Goonswarm Federation.
I razem świetnie się bawimy.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam do WATAHY.