0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
... pytanie co warto kupić do pvp? ... ... celowalem w sumie w dreda ale sam nie wiem czy to dobry pomysł, ...
kup coś 160m+raptem pół roku różnicy farmienia a będziesz mógł powiedzieć wszystko widziałem,zrobiłem i mogę zrobić uninstalla tak na poważnie to 30m SP wystarczy Ci , farmiąc więcej wyżygasz EVE zanim zdążysz na dobre wrócić.
Wyraziłem jedynie opinię, że farmienie żeby kupić 100m postać jest pozbawione sensu, bo już z 30m można się fajnie bawić. Pr0 Tip: farma matarska trwa już czwarty jak nie piąty miesiąc i lada moment się skończy i będzie posucha przez najbliższe pół roku. Więc z góry współczuje jeśli będzie chciał farmić na chara 50m,100m czy 150m SP.
Czemu najmniej sensowny? Nie zarabia się już na misjach tak jak kiedyś? Czym amarzy robią misję w.sumie mogę.zrobić 2 chary jeden pod misję amarskie a drugi pod matarskie. Nigdy nie byłem w caldari i galente milicji tam też takie zarobki są?
Ktoś może to potwierdzić? Kiedyś słyszałem ze tam się bomber nie sprawdza? Czemu jeśli już muszą?
Przynajmniej bezstresowy w sensie ratów, bo już kolegów z milicji przeciwnej i lokalnych zabijaków niekoniecznie...
tylko, ze jak trafisz speed lock campe z protkiem to mowisz pozdro 200m, bomberkiem spada sie tylko przez wlasne lamerstwo. poza tym tylko 30m
w swoich swiecacych teczowych cizemkach pedalstwo+5. i probujesz wciskac jakies bzdury ktore generalnie ch kogo obchodza.
a, ze niby ja nie?
Szczerze mówiąc nie ma do czego wracać, ot twórcy Eve znaleźli sobie niszę i teraz już tylko doją naiwnych. Gra jest strasznie słaba i nie ma jakiejkolwiek przyszłości, a najśmieszniejsze jest to, że z graczy robi się idiotów przez wmawianie im jacy to nie są super elitarni - oczywiście wszystko po to, żeby zarabiać na ich głupocie pieniądze. Dzięki grze (mimo, że słabej) czują się dowartościowywani, więc wciąż przy niej trwają. Tania i oczywista manipulacja, ale na sporą ilość otumanionych ludzi to chcąc nie chcąc wciąż działa. Reasumując: lepiej poczytać dobrą książkę, niż tracić na to czas.
Nie wiem, spytaj soula.
Yyy, okje, ale pokaż mi w którym miejscu wymieniłem GW2 w swoim poście... xD
Niech GW2 będzie 12 lat na rynku chłopcze to pogadamy, która gra nie ma przyszlości.
W stopce chociażby