Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
The minions - dyskusja
[VIDE] Herezja:
Czy tylko ja mam wrażenie, że osoba ukrywając się pod nickiem Grzebalec od jakiegoś czasu pojawiająca się na forum chce pokazać się jako stary wyjadaczy. Co ciekawe wychodzi chyba z założenia, że jedynie wygrywanie starć przynosi dobrą zabawę a nie sama walka. Dla mnie najfajniejsze w eve było zmaganie się z innymi ludźmi i czerpanie przyjemności z samej walki. Tylko ja mam takie spostrzeżenia?
Wysłane z mojego MX_Base przy użyciu Tapatalka
[GRZEB] Grzebalec:
Ja sie nie ukrywanm pod żadnym nickiem ja się nudze w pracy!
Poza tym inaczej przedstawił to Fiti - jako wyrównaną walkę a co innego - egzekucję, o której z góry wiadomo że jest przegrana.
[BU FU] Karas:
prawda jest taka, ze do momentu, az pojawily sie nam logi na gridzie, nie bylismy wstanie ich ruszyc. I nie chodzi tu o tankowanie ani DPS. Tylko o machy, a jak maszek to po chuj mu MWD jak nie do rozbumpywania. I tak oto wybumpowywalismy jednego po drugim z zasiegu repek. Jak to powiedzial jeden z naszych kolegow w macialce
"bez logi nie ma chuja abym tam wlecial na 0". i slusznie : ]
dlatego to bylo 50min bitwy i 20 min egzekucji carrierow
GlassCutter:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Listopad 16, 2015, 14:19:24 ---Jak to powiedzial jeden z naszych kolegow w macialce
"bez logi nie ma chuja abym tam wlecial na 0".
--- Koniec cytatu ---
Będę pobierał tantiemy kurfa :P
[BU FU] Karas:
jako ze, prezentacja na wewnetrznym forum byla juz jakis czas temu, a ni chu chu nie mam pojecia dlaczego nasze materialy indoktrynacyjne nie ujzaly swiatla dziennego.
tak wiec wystepuje w roli poslanca.
--- Cytat: [WILD5] Garw'in w Listopad 05, 2015, 17:40:33 ---Jakiś czas temu Vurion chciał, żeby The Minions promowały plakaty w sowieckim stylu. Wczoraj moja dziewczyna w końcu znalazła trochę czasu i zrobiła coś takiego
Można zrobić więcej jeśli jesteście na tak. Ewentualnie czy macie jakieś plakaty, które chcecie przerobić na Minionkowy styl?
--- Koniec cytatu ---
sami musicie przyznac, ze zacne to dzielo jest: ]
Yoda
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej