Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

The minions - dyskusja

<< < (19/138) > >>

[-CBC-] Eltor Altol:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Listopad 16, 2015, 09:03:28 ---

Sama postawa FCON tez pozostawia wiele do zyczenia, bo 1j obok za brama farma trwa w najlepsze... brawo.

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem co ci dziwimy daliśmy info że będziemy bajcić VoC, ale nie spodziewaliśmy się takiej eskalacji a FCON jak zwykle było trzeba siedzieć w stacji i po mimo że w BKG była akurat zalogowana flota capsli to FC nie chciał skoczyć.

Ogólnie było fajnie.

GlassCutter:
Spodziewaliście się, że w razie czego przykryjecie ich carrierami tak jak zwykle, a tu zonk?

[-CBC-] Eltor Altol:
Raczej się tego nie spodziewaliśmy, już drugi raz wystawia nas FCON w takiej sytuacji. To że spadniemy wiedzieliśmy po pierwszych 15 minutach, chodź w pewnym momencie mogły wyskoczyć 4 carriery to dla fanu zostaliśmy i bawiliśmy się dalej. Gratki dla was za tą egzekucje, bo zabawy mieliśmy co niemiara.

[GRZEB] Grzebalec:

--- Cytat: [-CBC-] Eltor Altol w Listopad 16, 2015, 11:32:00 --- To że spadniemy wiedzieliśmy po pierwszych 15 minutach[....] zabawy mieliśmy co niemiara.

--- Koniec cytatu ---

Może ja jakiś niedorozwinięty jestem ale jakoś mi się to nie łączy.

FITTIpalti:
Biliśmy się 1h 8 min. zabawy mieli co niemiara bo niektórzy tankowali jak pojebani :) mogli to wygrać niemniej udało się nam przełamać ich tanka ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej