Eve Online > Dyskusje ogólne

Czas na dramę. Czy EVE umiera?

<< < (52/73) > >>

xantinos:

--- Cytat: Gaunt w Lutego 09, 2016, 11:44:12 ---sound like kogoś przerosło EVE

--- Koniec cytatu ---
Co mnie przerosło tracenie godzin na bezsensowna farmę żeby się w pvp pobawić, albo pleksa kupić ?
Abonament umiera został chyba już tylko WoW i EVE reszta jest free to play.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: xantinos w Lutego 09, 2016, 11:53:09 ---Masz racje jeden będzie pił całe życie jedno piwo inni będą próbować innych gatunków  :) zawsze możesz sparafrazować to, że wychylenie tego gatunku daje więcej niż innych ;)
Tylko akurat piwo z tej reklamy nawet nie jest piwem bo nie ma chmielu w składzie ...

--- Koniec cytatu ---
Powiem Ci coś niesamowitego - nie jesteś sam w tym próbowaniu innych piw :) Co powinieneś wywnioskować z tego co inni pisali na temat gry. I powinieneś wywnioskować że nie posmakowało im to piwo, a nachalne namawianie na coś co nie smakuje  kończy sie tym czym zakończyła sie ta "dyskusja" - subtelnym, acz dobitnym daniem do zrozumienia: odpierdol się koleś i idź delektować się tymi szczynami gdzie indziej.
:)

xantinos:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 09, 2016, 12:06:20 ---Powiem Ci coś niesamowitego - nie jesteś sam w tym próbowaniu innych piw :) Co powinieneś wywnioskować z tego co inni pisali na temat gry. I powinieneś wywnioskować że nie posmakowało im to piwo, a nachalne namawianie na coś co nie smakuje  kończy sie tym czym zakończyła sie ta "dyskusja" - subtelnym, acz dobitnym daniem do zrozumienia: odpierdol się koleś i idź delektować się tymi szczynami gdzie indziej.
:)

--- Koniec cytatu ---
Umiem poznać aronie ;) sprawdziłeś temat tego topiku ?
Rozumiem podejście sekciarskie jak ktoś gra 8 lat i jest tutaj wielki, a potem próbuje coś innego i go leja gimnazjaliści to wraca i twierdzi, że gra w której jest wielki jest wielka:)))
Szanuje takie podejście, ale wybacz mi inny pogląd na tą sprawę który tutaj prezentuję.
Nie upieram się przy Star Conflikt podałem to jako alternatywę do której zaraz się przyczepiono bardziej skomplikowane jest Elite Dangerous, ale wątpię czy chodziaż połowa adwersarzy potrafiła by wydokować ze stacji :))) dlatego o tej propozycji nawet nie piszę.
W sumie obojętne co ale coś innego temat jest o stagnacji CCP i o tym że maja graczy w dupie dlatego strasznie mnie bawi sekciarska obrona produktu, który pikuje na ryj w szalonym tępie.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: xantinos w Lutego 09, 2016, 12:16:06 ---
Rozumiem podejście sekciarskie jak ktoś gra 8 lat i jest tutaj wielki, a potem próbuje coś innego i go leja gimnazjaliści to wraca i twierdzi, że gra w której jest wielki jest wielka:)))

--- Koniec cytatu ---
Mniemanologia stosowana, tudzież metoda dedukcji zdawała egzamin tylko w książkach sir Connan Doyla, Ty zaprzestań, nie wychodzi Ci :)

(kurde, Puszken wielki w EVE :D takiego komplementu to żem tu jeszcze nie widział :D)

Soulscream:

--- Cytat: xantinos w Lutego 09, 2016, 12:16:06 ---Rozumiem podejście sekciarskie jak ktoś gra 8 lat i jest tutaj wielki, a potem próbuje coś innego i go leja gimnazjaliści to wraca i twierdzi, że gra w
--- Koniec cytatu ---

Ja po roku grania byłem tutaj wielki, a teraz moja zajebistość jest tak zajebista, że o ja pierdole.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej