Eve Online > Dyskusje ogólne
Czas na dramę. Czy EVE umiera?
VonBeerpuszken:
Znaffcy gier się znaleźli...
Prawdziwym niszczycielem EVE i wszystkich innych kosmicznych szczelałek i tak jest Fractured Space.
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 09, 2016, 09:58:45 ---Pograłem trochę w tę "genialną" następczynię EVE. Szczerze Xantinos? World of Warships jest od tego ciekawsze, mimo że polega dokładnie na tym samym.
Szokuje Cię że tubylcy tego forum tak obstają za EVE? Mnie bardziej szokuje że można się TAK podniecać zwykłą arkadówką rozgrywającą się na kilku arenach. Gra dobra do odmóżdżenia po przesranym dniu w pracy, ale nic ponadto. Chociaż WoWS do tego jest lepszy.
P.S.: Pamiętam wielu ludzi z czasów Yarr w GW a potem u krówek (mimo upłynięcia kupy czasu), chyba niewiele się udzielałeś, bo za cholerę nie pamiętam tego nicku...chyba że występowałeś pod innym nickiem.
--- Koniec cytatu ---
Owszem jak napisałem nie byłem liderem aktywności ale Ciebie Pamiętam wiecej od nasz latał Szpak Ze Scyzerem wtedy Furian , Mariol ja bywałem okazjonalnie na kilku większych bitkach.
Co to Statków tez mi się podobają jak fascynuje cie kosmos jest odpowiednik już tej gry fajnie zrobiony nazywa się Fractured Space polecam był ostatnio free weckend z nią i powiem ci ze całkiem całkiem.
Do odmulania mam Wota 20 000 bitew za pasem a Star Conflikt jest ciekawy ale na wyższych poziomach od 6-7 zaczyna się gra na niskich można się szybko zniechęcić. Naprawdę nie widzisz podobieństwa ? przecież Gajdzin zerżnął z EVE prawie wszystko resztę wziął z Elite.
Zgudi:
--- Cytat: xantinos w Lutego 09, 2016, 10:22:36 ---Ja nie widzę większych różnic w mechanice fitowania i rodzajach statków miedzy eve, a star conflikt, różnica jest w tym że jeden lata, a drugi nie wiem co robi :) jeden zachowuje się jak prawdziwy statek drugi to kloc.
Nigdy nie porównuje Wota z Call of Duty znajdź proszę taki mój post, jeśli już to z głównymi konkurentami Armored Warfare i War Thunder.Konkurentami EVE opartymi na tych samych zasadach sa w tej chwili Star Conflict i Elite Dengourest zagraj i zobacz potem możemy dyskutować.
--- Koniec cytatu ---
To wyjaśnij proszę podobieństwa. Ja widzę kilka slotów przeznaczonych tylko na określone moduły, na pasku od lewej do prawej na pukawkę, ammo i moduły pomocnicze poprawiające statystyki czegoś tam. W EVE masz low, med, high hardpointy i możesz je obsadzać dowoli.
[BU FU] Karas:
ok, hehe dolecielismy do granicy kosmosa, ja wysiadam. off
wiecie co jest po drugiej stronie, nie polecam: ]
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Lutego 09, 2016, 10:34:01 --- Naprawdę nie widzisz podobieństwa ? przecież Gajdzin zerżnął z EVE prawie wszystko resztę wziął z Elite.
--- Koniec cytatu ---
Jedyne podobieństwo jakie widzę to to że akcja rozgrywa się w kosmosie.
Wybacz, jedyne co mi Star Conflict przypomina to właśnie WoWS, jedynie czym się te dwie gry różnią to to że w jednej są okręty nawodne a w drugiej kosmiczne.
Cała reszta mechaniki jest dokładnie taka sama.
Sytuacja wygląda dokładnie jak porównanie warcab i szachów... jedno i drugie odbywa się na tej samej planszy i nic poza tym. Nie wiem po co tak się starasz przekonać wszystkich że nie mają racji nie przytakując Ci że to zajebista gra, nie masz z kim tam grać?
--- Cytuj ---ok, hehe dolecielismy do granicy kosmosa, ja wysiadam. off
wiecie co jest po drugiej stronie, nie polecam: ]
--- Koniec cytatu ---
Wiemy, wielki wodospad a dalej Wielki Atuin.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej