Eve Online > Dyskusje ogólne

Czas na dramę. Czy EVE umiera?

<< < (29/73) > >>

Jabolex:

--- Cytat: Quagliarella w Lipca 29, 2015, 09:22:32 ---Czytam tych Rycerzy Highseca i przecieram oczy ze zdumienia :] Moim zdaniem każdy pilot highseca powinien mieć plexa z urzędu i dodatkowo następnego za każde następne konto...

Ukrócić zarobek z high, wyczyścić paski itp., eve umiera - jeżeli to można stwierdzić w okresie wakacyjnym - przez highsec, jest masa przestrzeni we wh, null czy low. To nie jest problem że Eve jest grą trudną, problemem są nowi gracze którzy nie potrafią się zorganizować, poświęcić czas na naukę, pójść do corpów szkolących itd. Starzy gracze mieli "pasję" żeby coś zbudować, corp czy sojusz, a teraz pokolenie LOLa chce przyjść na gotowe, dostać unallocated sp i ritera doomsday edition :/

--- Koniec cytatu ---

Czytam, czytam, i nie wierze...
Każdy pilot niezależnie skad opłaca sobie PLEXy i Tobie nic do tego.
Całe EvE umiera przez Hi Sec - odkrywcze stwierdzenie.
Jest masa przestrzenie poza HI... i co z tego, niech ja sobie zamieszkuja Ci co chca tam mieszkać, masz z tym jakiś problem, bo nie rozumiem.
Następny który wie lepiej jak wszyscy maja się bawić.
Starzy gracze mieli pasje... - wszyscy mieli pasje i HI było puste, poprawiłeś mi humor.
Dopiero teraz nowi gracze zasiedlili Hi i jest wg Ciebie źle.

Quagliarella:
Ani nie piszę kto jak ma się bawić czy jak ma zarabiać ;)

Filip Bonn:
Co do korpów haulerskich to Frog ostatnio znów podrozal i ceny zrobiły się horrendalne. Na szczęście pojawiły się nowe korpy np. New evolution express 30% tańszy a cena 'rush job' jak zwykły kontrakt dla frogow.

Co do tekstów że LOL czy WOT mniej czasu zajmuje... Owszem jedna gra tak ale potem jest kolejna i kolejna i nagle mijają 3 godzinki.

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Qlko1:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Lipca 29, 2015, 10:48:33 ---Co do tekstów że LOL czy WOT mniej czasu zajmuje... Owszem jedna gra tak ale potem jest kolejna i kolejna i nagle mijają 3 godzinki.

--- Koniec cytatu ---
Tu nie chodzi o to ile czasu w niej spędzasz, a ile czasu i wysiłku trzeba żeby wygenerować akcję i content. W LOL i WOT to w zasadzie insta.

FITTIpalti:
Dla chcącego nic trudnego
Lecisz BSem do low albo null i masz akcje ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej