Forum Gry > World of Tanks

Parę porad dla spóźnionego czołgisty?

<< < (10/29) > >>

Zgudi:
Niemieckie ciężkie są wyraźnie bardziej papierowe od amerykańców, ruskich i ogólnie nieco gorsze, ale za to tanie w eksploatacji i uniwersalne. Tigerem 2 się nieźle zarabia a w e 75  wychodzi na 0.  Przynajmniej tak było rok temu. No i posnajpić też się da całkiem fajnie. Wszystko ma swoje wady i zalety.

Doom:

--- Cytat: Azbuga w Styczeń 11, 2015, 00:21:51 ---ha! temat skusił mnie do powrotu do wota :) niestety starego konta z paroma tysiacami bitew nie udalo mi sie odpalic wiec zaczalem od nowa. w sumie po wydaniu 6 pln. na golda zeby kupic zaloge do t18 na 100% i sprzedaniu wszystkich poczatkowych gownianych premium tankow zeby miec kase na sprzęt do tej puszki zabawa jest nawet przyjemna :) polecam poczatkujacym bo na tym idzie nabic tak od 2 nawet do 6 killi na bitwe od pierwszego dnia w wocie.
--- Koniec cytatu ---

Soulscream:

--- Cytat: Azbuga w Styczeń 11, 2015, 00:21:51 ---ha! temat skusił mnie do powrotu do wota :) niestety starego konta z paroma tysiacami bitew nie udalo mi sie odpalic wiec zaczalem od nowa. w sumie po wydaniu 6 pln. na golda zeby kupic zaloge do t18 na 100% i sprzedaniu wszystkich poczatkowych gownianych premium tankow zeby miec kase na sprzęt do tej puszki zabawa jest nawet przyjemna :) polecam poczatkujacym bo na tym idzie nabic tak od 2 nawet do 6 killi na bitwe od pierwszego dnia w wocie. no i zarabia sie na wieksze tanki o ile to kogos interesuje :) dla mnie zawsze najlepsza zabawa to byla tak do 5 tieru max.

--- Koniec cytatu ---

Napisz do supportu, pomogą Ci jak mi pomogli.

Doom:
Zależy pod jakim względem. W paru przypadkach support nic nie zrobi bo nie pozwalają im na to zasady firmy. Np jeśli Azbu założył konto z maila który już nie istnieje

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Styczeń 11, 2015, 15:09:29 ---Zależy pod jakim względem. W paru przypadkach support nic nie zrobi bo nie pozwalają im na to zasady firmy. Np jeśli Azbu założył konto z maila który już nie istnieje

--- Koniec cytatu ---

Że jak mi własnie pomogli w tej kwestii. Zadawali tysiące pytań i uznali, że ja to ja. Koniec i kropka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej