Forum Gry > World of Tanks

Parę porad dla spóźnionego czołgisty?

<< < (9/29) > >>

Koszyk:
W tej grze najbardziej wkur.. są płaczki z chata którego nie da się opuścić. Zawsze znajdzie sie baran który bedzie płakał na bitwie.

Doom:
ale wiesz że jest od tego mod? w opcjach gry zresztą też jest opcja

[.BSI.] Dheedee:
Przy jagtigerze 8.8 nie będziesz mieć problemu z zarabianiem na inne czołgi. Moja rada to graj tym czym ci się przyjemnie gra, jak dla mnie najwięcej zabawy dają medy >> lighty > heavy> td > arty nie trawię. Najprzyjemniejsze czołgi to linie amerykańskie ciężkich przez T29 do T110, medy od t20 do pattona, jak ktoś lubi magazynki to także linia do T57 Heavy daje sporo funu. Radzieckie ciężkie do IS 7 to easy mode, bardzo przyjemna jest radziecka linia medów wiodąca od Rudego do T-54.
Trzeba pamiętać że czołg pełnię możliwości uzyskuje dopiero wymaksowany, z załogą na 100%, dodatkowymi modułami i najlepiej z powbijanymi co najmniej dwoma perkami. Jazda większością stokowych maszyn na tierach od 6 wzwyż jest najczęściej frustrująca. Do tego "community" tej gry jest w większości upośledzone w stopniu co najmniej lekkim więc przydaje się sporo cierpliwości i  cysterna melisy. Dlatego ważne jest posiadanie zarabiarki i gra dla zabawy bez spinki...

Pzdr...

[BU FU] Karas:
calkiem zgrabnie napisane.

Azbuga:
ha! temat skusił mnie do powrotu do wota :) niestety starego konta z paroma tysiacami bitew nie udalo mi sie odpalic wiec zaczalem od nowa. w sumie po wydaniu 6 pln. na golda zeby kupic zaloge do t18 na 100% i sprzedaniu wszystkich poczatkowych gownianych premium tankow zeby miec kase na sprzęt do tej puszki zabawa jest nawet przyjemna :) polecam poczatkujacym bo na tym idzie nabic tak od 2 nawet do 6 killi na bitwe od pierwszego dnia w wocie. no i zarabia sie na wieksze tanki o ile to kogos interesuje :) dla mnie zawsze najlepsza zabawa to byla tak do 5 tieru max.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej